image"U duhu demokratije i poštovanja ljudskih prava, niko nije kriv dok se ne dokaže krivica i stupi na snagu pravosnažna presuda.Ali šteta gradu i građanima Valjeva je već naneta od strane vladajuće koalicije SNS-SPS", navodi se u Saopštenju za javnost GO DS.

"Za godinu dana vlasti ove garniture, čiji je je jedan od najznačajnijih funkcionera uhapšen, drugi još značajniji u inostranstvu, a treći za vreme svih ovih događaja provodi vreme u Gradskoj upravi u prisustvu policije, signal su da se u Valjevu već dugo vremena ne radi u interesu građana, već u ličnom interesu. I zato je prvi korak valjevskih vlastodržaca podnošenje ostavki, raspuštanje Skupštine grada i uvođenje privremenih mera u Grad Valjevo!
Hapšenje načelnika, dvoje zaposlenih u Gradskoj upravi i pet odgovornih lica u privatnim firmama, šokiralo je Valjevce, ali i poslalo negativnu poruku svim potencijalnim investitorima da u Valjevu vladaju korupcija i kriminal.
Možda bi u ovom gradu sve bilo drugačije da je prihvaćen predlog Demokratske stranke i nevladinog sektora, ali i ispunjena obaveza koju imaju sve lokalne samouprave, da se do kraja juna usvoji Antikorupcijski plan. To je obaveza pre svega prema građanima Valjeva, zakonska obaveza, ali i jedan od uslova na putu pristupanja Evropskoj uniji.
Za pet godina dana vlasti u Valjevu, uspevale su samo investicije poput asfaltiranja puteva i ulica do lokalnih moćnika i njihovih prijatelja i prijateljica, izgradnja kapitalnog svinjca na Stočnoj pijaci, kao najveće Greenfield investicije, pravljenje ograda gde god su se mogle postaviti, kupovina automobila za potrebe funkcionera, poslovna putovanja u inostranstvo, masovna partijska zapošljavanja, troškovi reprezentacije i mnoge druge „kapitalne investicije“.
Grad propada, nezaposlenost je sve veća, ljudi odlaze i vreme je da se građani odupru veštim medijskim manipulacijama i skretanjima pažnje sa važnih životnih pitanja. Demokratska stranka je stranka običnih ljudi, koji žele da žive u normalnoj i poštenoj državi i gradu. Svi koji su radili za svoj, a ne za opšti interes, više nisu u Demokratskoj stranci i sada nose dresove nekih vladajućih stranaka, među kojima je počela oštra borba za raspodelu sve manjeg kolača, kaže se u saopštenju.

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login