imagePred valjevskim odbornicima je danas još jedna sednica Skupštine grada . Po saznanjima Vamedie pojedini odbornici dobili su poruke upozorenja da prva tačka dnevnog reda ne sme proći.

Valjevski odbornici danas će razmatrati osam tačaka dnevnog reda medju kojima je i prva koja se odnosi na ponavljanje izbora Žarka Kovača na mesto člana Gradskog  veća.
Naime na prethodnoj sednici predlog SPS-a da Nikolu Radojičića koji je sa mesta člana Veća premešten na mesto pomoćnika gradonačelnika , zameni Žarko Kovač koji je u prethoodnoom sazivu bio zamenik gradonačelniku Stanku Terziću, nije prošao. Odluka vrha vlasti kako se još tada moglo čuti, bila je da će izbor biti ponovljen.
Kako Vamedia saznaje od pojedinih odbornika krajem prošle nedelje na njihoove  mobilne telefone  stigao je SMS sa njima nepoznatog broja u kome se navodi upozorenje da prva tačka, oodnosno Kovačev izbor ne sme proći.
„Pa naravno da su ljudi uznemireni kada dobiju takvu poruku u kojoj im se preti, a nekima pominje i porodica. To znači da se vrši pritisak i metodom zastrašivanja pokušava izvršiti uticaj na najviši gradski organ Skupštinu grada. Neko je zarad nekih verovatno svojih interesa otišao toliko daleko da sebi daje za pravo da donoosi odluke umesto Skupštine i onih koje je narod izabrao da ih u njoj predstavljaju”, kaže jedan od odbornika.
Poslednji takav način pritiska na odbornike zabeležen je 2014. godine pred sednicu na kojoj je smenjen predsednik Skupštine , a izabrana druga vladajuća većina.
Koliko su poruke zastrašivanja imale efekta na odboornike koje čeka  tajno glasanje biće vidljivo već od 10 sati kada počinje sednica Skupštine.

S.V.   

 

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login