imageDemokratska stranka podsetila je javnost da se slična afera kao poslednja sa hapšenjem nikada nije dogodila u Valjevu što je razlog i za podnošenje ostavki i raspuštanje parlamenta.

Predsednik DS-a u Valjevu  Slobodan Pavlović informisao je valjevske medije da će dnas na sednici Skupštine stav DS-a biti da trenutna situacija jasno vodi ka novim izborima u Valjevu.„DS je na početku rekao da niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno i to zaista mislimo. Očekivali smo od predsednika Skupštine da nas predsednike svih odborničkih grupa pozove i da vidimo šta je top što od odluka moramo da donesemo , a onda da raspustimo ovu Skupštinu. I potom da idemo na vanredne izbore jer mislimo da je vreme za njih“, rekao je Pavlović.

Kao najvažniji razlog Pavlović vidi aferu hapšenja, ali i činjenicu da se ponovo glasa o izboru Žarka Kovača iako on već jednom nije izabran.„Pa sva ova dešavanja jasno nas navode na to bez obzira što opet kažem niko nije kriv dok se ne dokaže krivica. Mi saosećamo sa njihovim porodicama i svim tim ljudima , nije to lako. To su strašne stvari koje se dešavaju. Sutra je jedna od tema izbor Žarka Kovača, a po nama to nije tema jer Žarko Kovač prošli put nije izabran. Je li to nova koalicija LDP, SPS SNS , šta se dešava? To je nama prilično nelogično. Pa LDP je glasao našeg kandidata, a sada vidimo ide izbor Kovača. To su neke ozbiljne nelogičnosti“, kaže predsednik GODS.
Odbornik Milka Erić Vasiljević pak smatra da je neophodno da se nakon ovakvog dogadjaja podnesu ostavke. „ Ja se ne sećam da se nešto makar i slično ovome desilo u Valjevu i mislim da je pre svega moralno da se podnese ostavka jer ovo je zaista bruka za nosioce vlasti“, rekla je Erić Vasiljević.

S.V.

 

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login