imagePred odbornicima Skupštine grada danas bi trebalo da se nadje nekoliko kadrovskih rešenja. Više vršilaca dužnosti direktora i imenovanja tri direktora.

Odbornici gradske Skupštine razmatraće predlog komisije i Gradskog veća za imenovanje direktora JKP Toplana Zorana Stepanovića i direktora JKP Vodovod Djordja Milanovića. Iako u materijalu dostavljeniom medijima nema materijala vezanog za kadrovska pitanja izvesno je da će odbornici razmatrati i imenovanje vršioca dužnosti JP Kolubara. Grad Valjevo najpre je raspisao konkurs za mesto direktora u ovom preduzeću 8. septembra, a kako je bivši vršilac dužnosti u medjuvremenu preminuo očito nije postojao ni osnov za „tehnički mandat“ istog do okončanja postupka konkursa. Gradsko veće je na prošloj sednici donelo odluku kojom je odobrilo deponovanje potpisa zaposlenom Relji Milanoviću , ipak ova odluka Veća je osporena od strane APR-a koji je izneo stav da Milanović kao član UO preduzeća ne može deponovati potpis s obzirom da bi time bio nesumljivo u sukobu interesa. Ova odluka državne institucije je utoliko i razumjivija ako se zna da UO ima praktično ulogu nadzora te jedno lice ne može istovremeno samo sebi biti nadzor.
Po za sada nezvaničnim informacijama kandidat za ovo mesto je Zoran Mitrović, vlasnik privatnog preduzeća iz Valjeva.
Pred odbornicima će se naći i predlog da za direktora Moderne galerije bude postavljen Vojislav Jovanović.
Medijima nije poznato šta se dešava sa imenovanjem vd za JKP Polet s obzirom da je dosadašnjem vd direktoru istekao mandat, a konkurs za to radno mesto još uvek nije raspisan.
Odbornici će medju kadrovskim rešenjima razmatrati i predlog da se za vd direktora Centra za socijalni rad imenuje Katarina Milićević s obzirom da je aktuelna direktorka Katarina Vlajković otišla na porodiljsko bolovanje.
Kada su u pitanju Upravni odbori predlog odbornicima je da sa mesta člana UO Abraševića bude smenjena Katarina Ašković , a na njeno mesto postavljena Lora Petronić Petrović. Po predlogu smena bi trebalo da usledi i u UO Apoteke gde bi predsednik UO Ljubomir Pavićević bio smenjen , a na njegovo mesto postavlje Prvoslav Kovačević.

S.V.

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login