imageOdborici na sednici Skupštine potvrdili odluku komisije o novim direktorima u javnim preduzećima. Za sada nema imenovanja direktora JKP "Vidrak", a po nekim najavama nije isključeno da će doći do spajanja JKP Polet i JKP Vidrak.

 

Novi direktor JKP Toplana je Zoran Stepanović, novi direktor JKP Vodovod je Djordje Milanović, novi direktor Moderne galerije Vojislav Jovanović dok su vršioci dužnosti direkora JP Kolubara Zoran Mitrović i Centra za socijalni rad Katarina Milićević . Na ovoj sednici Skupštine nije bilo imenovanja direktora JKP Vidrak, a komisija za izbor direktora na konkursu je izabrala predjašnjeg vršioca dužnosti Sladjanu Marković. Ovaj predlog komisije nije bio na dnevnom redu.
Kako Vamedia za sada nezvanično saznaje, nije isključeno da s obzirom na dosadašnji rad preduzeća Polet ovo preduzeće bude pripojeno Vidraku i nastavi da posluje kao jedna od radnih jedinica. Za ovakvo rešenje neophodan je niz dokumenata koji mora biti donet u oba preduzeća pojedinačno , a potom i na sednici Skupštine odbornici će imati završnu reč ukoliko se namerava i realizacija ovakvog rešenja.
Izvesno do tada JKP Vidrak biće u problemu jer nema direktora pa su i plate zaposlenih dovedene u pitanje. U problemu je već sada i Polet jer mandat vršđioca dužnosti Ljubinka Andrića praktično je završen. S toga se možda traži prelazno rešenje.
Ostalo je nejasno šta se dogodilo sa konkursom za mesto direktora JP Kolubara pa je izabran vd direktora.
Kada su u pitanju Upravni odbori Skupština je donela odluku da sa mesta člana UO Abraševića bude smenjena Katarina Ašković , a na njeno mesto postavljena Lora Petronić Petrović. Po predlogu izglasana je i smena u UO Apoteke gde je predsednika UO Ljubomira Pavićevića zamenio Prvoslav Kovačević.
 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login