imageNakon izlaganja odbornika Milana Markovića SNS na sednici Skupštine sinoć je smenjena šef odborničke grupe Zorica Jocić. Novi šef odbornika SNS-a u Skupštini sinoć nije izabran.

Kako Vamedia saznaje na sastanak odborničke grupe SNS-a sinoć nije došlo pet odbornika, a glasanje je bilo javno pa je za smenu Zorice Jocić glasalo 17 od prisutnih 21 odbornika. Iako pojedini članovi odborničke grupe tvrde da se ovom smenom ništa bitnije nije dogodilo u redovima naprednjaka, neki od pomenutih devet misle potpuno drugačije.
Smena Jocićeve bila je gotovo očekivana nakon što je na sednici Skupštine odbornik ove partije Milan Marković za govornicom izneo informaciju o kupovini zemljišta za industrijsku zonu koje je obavljeno u potpunoj tajnosti. Marković je za govornicom praktično još jednom ukazao na malverzacije i za to optužio aktuelnu vlast pre svega gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića.
Već po rečenici gradonačelnika Gvozdenovića inače predsednika GO SNS-a u Valjevu da je sada jasno ko je opozicija u njihovim redovima "Pošto ste vi činjenica je odbornik opozicije ovde, hvala što ste nas uverili u to, ja dalje neću komentarisati ovu salatu od reči", rekao je Gvozdenović, moglo se naslutiti da će posledice istupa odbornika Markovića ipak neko snositi.
U dane vikenda u gradu se spekulisalo informacijom da su Jocićeva i Marković izbačeni iz stranke, što sudeći po njihovom prisustvu na sinošnjoj sednici odbonika naprdnjaka na kraju ipak nije tačno.
Da postoji neslaganje i razmimoilaženje u mišljenju medju odbornicima SNS-a bilo je vidljivo gotovo na svakoj sednici Skupštine, naročito prilikom glasanja za postavljenje Žarka Kovača na mesto člana Veća kada pri prvom glasanju ovaj predlog i nije usvojen.
Novi šef odborničke grupe SNS-a sinoć nije izabran, a po nekim izjavama za sada se spekuliše da bi to mogla biti Marijana Stanojević inače sekretar GO ove stranke.

S.V.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login