imageNakon smene šefa odborničke grupe SNS-a Zorice Jocić, po dosadašnjim najavama novi šef naprednjaka u Skupštini biće odbornik Viktor Mićić. O odborniku Markoviću odlučivaće Izvršni odbor SNS-a.

Sednica Skupštine grada i izlaganje odbornika Milana Markovića za skupštinskom govornicom u kome je zamerio aktuelnoj vlasti nisku realizaciju budžeta pa i informisao javnost o kupovini industrijske zone i teret odgovornosti stavio na gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, praktično je bila povod za smenu šefa odborničke grupe Zorice Jocić. Ova odbornička grupa zamerila je Jocićevoj da nije bila u stanju da iskontroliše situaciju u Skupštini i izlaganje odbornika Markovića.
Novi šef naprednjaka u Skupštini po svim dosadašnjim najavama biće Viktor Mićić, odbornik.
U izjavi medijima gradonačelnik Gvozdenović i ujedno predsednik GO SNS-a , je rekao da će o sudbini dvoje odbornika, odnosno njihovom ostanku u partiji odlučivati Izvršni odbor SNS-a. „ Mi imamo jasan statut stranke da svi oni koji zastupaju neke druge stavove mimo stava odborničke grupe moraju snositi odgovarajuće posledice. Ja sam uputio već zahtev predsedniku Skupštine da se imenuje novi šef odborničke grupe. Tu je jasno da mora da dodje čvrsta ruka i da se uvede red. Što se tiče odbornika Markovića o njemu će odlučivati Izvršni odbor i ja ne želim da se u njihovu odluku mešam i oni će doneti odluku koja je u interesu stranke“, rekao je Gvozdenović.

S.V.

 

 

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login