imageSednica Skupštine najverovatnije će biti održana 3. novembra. Kako Vamedia saznaje nije isključeno da do tada bude održana još jedna sednica Gradskog veća.

Sudeći po pozivu koji je stigao na pojedine adrese, sednica Skupštine biće održana 3. novembra.
Po do sada održanim sednicama Gradskog veća može se zaključiti da će se pred odbornicima naći izveštaj o izvršenju budžeta za period januar-septembar tekuće godine koji pokazuje da je procenat izvršenja ponovo nešto niži od predvidjenog. Poslednji izveštaj na sednici Skupštine odbornici opozicije i odbornik SNS-a Milan Marković najoštrije su kritikovali ukazujući na niske procente izvršenja i na vreme koje je realno preostalo do kraja ove godine u smislu poboljšanja pomenutih procenata odnosno većeg zamaha u radovima. Sudeći po činjenici da javne nabavke više ne idu istom brzinom kao ranije, potom kako je Pokret Dosta je bilo ukazao na konferenciji za novinare po novim potpuno nejasnim po zakonu procedurama, pa i pregledom istih na sajtu nabavki jasno je da je i za narednu sednicu moguće očekivati niz kritika.
Nakon izvršenja budžeta sigurno najvažnija tačka dnevnog reda mogla bi biti drugi rebalans budžeta koji ne donosi velike promene izuzev sredstava opredeljenih predškolskoj ustanovi.
U delu kadrovska pitanja izvesno će se naći i obaranje konkursa za izbor direktora Vidraka, izbor vršioca dužnosti direktora JKP Polet, ali i imenovanje novih lica u Nadzorne odbore preduzeća Vidrak i Polet.
Po nezvaničnim informacijama istoj sednici Skupštine mogla bi da prethodi još jedna sednica Veća na kojoj bi se mogao naći novi plan komunalne izgradnje, radovi na Divčibarama i informacija o Medjuregionalnom informacionom centru. Ova informacija za sada nije potvrdjena. Do zaključenja ovog teksta Vamedia nije dobila obaveštenje o sednici.

S.V.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login