imageDok je vladajuća SNS rebalans obrazložila neophodnošću promena pozicija u skladu sa preostalim vremenom do kraja godine istakavši da se nije odustalo ni od čega što je planirano, opozicija je drugi rebalans okarakterisala kao rebalans bez suštinske potrebe, rebalans za peglanje pojedinih pozicija uglavnom tekućih troškova.

"Vidimo da je 137 miliona umanjenje na kapitalnim investicijama, a povećanje od 174 miliona na tekućim troškovima. Dakle izostaje ono što je suštinski i bitno za gradjane. Sve je uradjeno da se nešto popegla najpre tekuća budžetska rezerva", rekalo je o rebalansu odbornica DS Milka Erić vasiljević.
Pokret Dosta je bilo konstatovao je da je vidljivo da su rebalansom povećane zarade, a smanjena socijalna davanja. "Vidimo da veliki novac ide za obdanište , a tamo koliko je poznato ima mnogo i previše propusta u radu. Pitam se da li će nadležnim institucijama biti dostavljeni podaci o tom nezakonitom radu", upitala je Snežana Spajić.
Odbornik DSa Slobodan Pavlović odbornicima je predočio svaku poziciju gde je vidljivo enormno smanjenje , a koje se odnose na razvoj grada konstatujući da drugi rebalans ne vodi razvoju.
"Ovaj rebalans služi za opravdavanje svega onog što nije uradjeno, a trebalo je i bilo je najavljeno", rekao je nezavisni odbornik Ljubomir Radović.
Skupština je usvojila drugi rebalans, ali i izmene i dopune programa poslovanja JP Kolubara i odobrila subvenciju iz budžeta za ovo preduzeće.

 

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login