imageNovi vd direktora JKP Vidrak je Ksenija Badem Nenadović, a vd direktora JKP Polet Slobodan Andrić, odlučila je Skupština grada na današnjoj sednici. Potvrdjena je i informacija o spajanju Vidraka i Poleta.

Skupština grada usvojila je predlog kadrovske komisije da za direktora Vidraka bude izabrana Ksenija Badem Nenandović, dipl. Inženjer pejzažne arhitekture i hortikulture. Odbornik DS-a Duško Rakić za govornicom je istakao da grad nije smeo da dozvoli da odlaganje imenobvanja direktora prouzrokuje stanje lošeg funkcionisanja u JKP Vidrak. „ Čim nema direktora u pšreduzeću i autoriteta te vrste u odlučivanju jasno je šta se dešava i šta su posledice. Siguran sam da ste i ranije znali da će doći do spajanja Vidraka i Poleta i zato mislim da ovo nije najbolji način kad se imenuje vd direktor jer vreme na koje mu je oročen mandat ne može da donese neku krucijalnu promenu u poslovanju preduzeća. Trebalo je sve to rešiti na konkursu, a ne na ovaj način“, bio je stav odbornika DS-a. Sličan stav imali su i odbornici Pokreta Dosta je bilo u čije ime j e Snežana Spajić ustvrdila da je spajanje ova dva preduzeća zapravo način da se prikrije i izigra konkurs za izbor direktora.
Opozicija je generalno imala stav da spajanje ova dva preduzeća ukoliko je planirano nije dobro rešenje pogotovo za JKP Vidrak. Potvrdu da će do spajanja doći dao je gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović koji je rekao da postoji mnogo dobrih razlogaza spajanje ova dva preduzeća pa izmedju ostalog i težnja da se broj javnih preduzeća smanji ukoliko je to moguće.
On je rekao da nema tog zakona koji može naterati Skupštinu da izabere kandidata koji ne ispunajva sve uslove. „Može kandidat da ispuni sve formalne uslove , ali to ne znači da je zadovoljio i ostale kriterijume, to može da bude realno jedan od razloga što ne prolazi kandidat sa konkursa, a takodje podjednako može da bude još realniji razlog spajanje ova dva preduzeća što i jeste“, rekao je Gvozdenović. Ovim glasanjem praktično je stavljena tačka na polemike i nedoumice vezane za izbor direktora u JKP Vidrak odnosno izbor Sladjane Marković koja je po mišljenju komisije ispunila uslove.
Za direktora JKP Polet izabran je Slobodan Andrić  dipl. Inženjer organizacije rada. Istovremeno dužnosti predsednika NO Vidrak razrešen je Milan Mijailović , a imenovana Gordana Marković, dužnosti predsednika NO Polet razrešen je Milutin Marković , a imenovan Prvoslav Adžić.
Predsednik novog UO Centra za kulturu je Jelena Kalat , a članovi : Milica Dasović, Živorad janković, Aleksandar Tomić, Slavan Batočanin, katarina Marinković, Gordana Obućina. Novi predsednik NO Centra za kulturu je Gojko Cerović.
Predsednik UO Studija Trnavac je odlukom Sklupštine Vinka Spajić, a članovi : Blagoje Ranković, Sladjana Malešević, Vladimir Petrović, Aleksandra Tomić, Sladjana Vasiljević, Budo Novović, predsednik NO trnavca je Jovanka Božić.
Zbog imenovanja za direktora Filijale RFZO u Valjevu sa mesta člana UO Apoteke smenjen je dr Milutin Matović, a umesto njega novi član je Vesna Kudić.
  

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login