imageValjevske demokrate konferencijom za novinare ispred objekta nove Šeste škole još jednom ukazali javnosti na nedoslednost aktuelne vlasti i obećanja koja nisu ispunjena.

„Za današnji dan bilo je zakazano otvranje ove škole i preseljenje djaka. Mi smo bili ovde i prvog septembra kada je prvobitno otvranje i bilo najavljeno , ali škola tada nije otvorena. Rekli su da će otvranje 100% biti 8. novembra. I evo mi smo došli. Da ne bi ometali nastavnike i decu došli smo u vreme velikog odmora, ali kao što se da videti nema ni dece ni nastavnika ni otvaranja“, rekao je ispred zgrade škole predsednik GO DS-a Slobodan Pavlović.
Po njegovim rečima veliki problem je i što se za samu zgradu tvrdi da je „nova“ kad je početa pre 18 godina.

image

„Kako je nova? Kada će se otvoriti? Ova vlast koju čine oni koji ne rade ništa sem što imaju dobar marketing i oni drugi što u Valjevu vladaju 27. Godina za sve okrivljuje druge. Sve im je neko drugi kriv , kriv što nisu završili školu , halu i druge objekte. Nije krivica ove vlasti što škola nije otvorena. Ako nije završena ne treba ni da bude otvorena. Krivica ove vlasti je što hoće nazor da otvori školu. Mi nismo za to već da se škola otvori kad tome dodje vreme, kad se otkloni sve što su nedostaci“, kaže Pavlović.

Demokrate tvrde da imaju dokaze da su u toku rada napravljeni brojni propusti. Izmedju ostalog kako kaže, u kotlarnici je bilo zaboravljeno isprojektovati dovod vode i odvod kanalizacije. „Pa svako ko radi kotlarnicu zna da mora biti dovod i odvod vode , ali to očito projektanti nisu znali. Ako pogledate istočnu stranu zgrade vidite i sami da nije završeno. Zašto se žuri? Hajde da završimo sve pa da prvog septembra sledeće godine preselimo decu. Suština je da se svi nedostaci isprave pa onda da se deca useljavaju. Nema potrebe da se nešto nasilno radi. Ovo je samo jedan primer bahatosti koja se dešava. Niti je vreme niti je moguće da se usele djaci. Mi smo za to da se sve završi pa tek onda da se škola useli“, kaže Pavlović.

Demokrate su na kraju još jednom potvrdile da nema potrebe postavljati rokove već da je bitnije da sve bude uradjeno kako treba.

S.V.

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login