imageValjevske demokrate predlažu nove izbore na lokalu u vreme beogradskih izbora. Brojne afere dovele do urušavanja sistema, a doček Nove godine na Divčibarama pokazuje da se vlast otudjila od gradjana.

„Najbolji potez vlasti je da podnese ostavku i raspiše nove izbore jer već šest godina govore o nekim investitorima i zapošljavanju, a nijedan investitor nije već šest godina došao. Ni domaćeg investitora nema, nema republičke kapitalne investicije, nema ni gradske kapitallne investicije . Šest gradova je odabrano za stanove za policiju i vojsku, ali nema Valjeva. Valjeva nema nigde. Svaki dan neke nove afere. Usled tih afera sistem ne funkcioniše. Možemo da zamislimo samo kroz šta prolaze oni koji rade javne nabavke. Isto je i sa javnim preduzećima“, rekao je Slobodan Pavlović predsednik GO DS-a.

image Koliko se ova vlast otudjila od naroda, po mišljenju DS-a , dokaz je doček Nove godine na Divčibarama. „Uvek je vlast za one gradjane koji ne mogu da plate negde organizovani doček organizovala doček na trgovima u samom gradu. I sasvim je logično da taj javni doček bude baš za gradjane koji nemaju mnogo novca i da mogu pešice doći, prošetati, otići. Za odlazak na Divčibare treba Vam prevoz i to nije za taj sloj ljudi. Oni koji odu mogu sebi da plate i smeštaj i njima je svejedno gde će biti. Ponovo se kupuje novogodišnja rasveta , a ima mnogo toga što bi trebalo finansirati. Kad tako funkcionišete nema boljitka. Zato predlažemo nove izbore u vreme beogradskih. Narod je preplašen , ali nezadoovoljstvo postoji i to je naš predlog. Novi izbori i da se ova vlast povuče“, zaključio je Pavlović.

S.V.

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login