imagePredstavnici Lokalnog fronta ne odustaju u potrazi za odgovorom gde je most u Petnici. Tim povodom stiglo je I Saopštenje za javnost u kome se navodi da nisu zadovoljni dobijenim odgovorima na Skupštini. Saopštenje prenosimo  celosti:

 

“Meštani sela Petnica i aktivisti Lokalnog fronta Va žele odgovor na pitanje: “Zašto javna nabavka broj 12/2017-1 nije realizovana po tenderskoj dokumentaciji i tehničkoj specifikaciji?“
Ovo pitanje više puta smo javno uputili predstavnicima izvršne vlasti grada Valjeva, a isto je meštanin sela Petnica Željko Trifunović postavio direktno gradonačelniku. Odgovor su pokušali da daju zamenik gradonačelnika i načelnik odeljenja za infrastrukturu grada Valjeva na današnjoj sednici Skupštine grada Valjeva.
Odgovore na naša pitanja nismo čuli, sem traženja nekakvih izgovora koji nemaju veze sa realnošću. Naime, što se mosta tiče, obrazložili su da su bili potrebni dodatni radovi za izgradnju dva kamena oslonca ukupne dužine 4 metra i visine 1 metar, što bi po njihovim rečima, prevazišlo 10% od cene ove javne nabavke. Ko se imalo razume u građevinu i tržišne cene, suma od 442.959,24 dinara bila bi i više nego dovoljna za navedene radove! Ovo je samo jedan od pokazatelja kako se arči novac građana Valjeva.
Odgovore i obrazloženja zašto nisu realizovani drugi radovi predviđeni ovom javnom nabavkom nismo čuli! Još jednom podsećamo da ništa od radova predviđenih tehničkom specifikacijom u odeljku VII, a tiču se postavljanja ograde unutar pećine nije realizovano. Ne postoji ni pisani sadržaj na informativnim tablama koji je definsan odeljkom IX, nije uklonjen otpad i granje što je bilo precizirano odeljkom I predmetne tehničke specifikacije. U odeljku VI predviđena je ugradnja 110 stubova, a ugrađeno je samo 37. Dakle i ono što je urađeno, urađeno je samo u 1/3 od predviđenog.
LOKALNI FRONT VA neće odustati od traženja odgovora na ova pitanja i koristiće sva zakonom dozvoljena sredstva da dođe do istine, bez straha, bez stranaka, bez lidera, bez kompromisa!
Lokalni front” 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login