imageNema demokratije bez Demokratske stranke, poručile su valjevske Demokrate sa tradicionalnog Novogodišnjeg koktela. Na beogradskim izborima počinje razgradnja minstruoznog sistema vlasti, ponovile su Demokrate.

U Holu Centra za kulturu, demokrate su sa tradicionalnog Novogodišnjeg koktela poželele najpre srećnu Novu godinu i novu i staru, svim članovima svoje stranke , ali i gradjanima Valjeva. U obraćanju prisutnima Slobodan Pavlović predsednik GO DS-a u Valjevu je rekao da bez demokrata nema ni demokratije. „ Dali su nam Dafinu , Jezdu, zaduženja, sve smo to posle 2000-te vratili, znate i sami šta su radili. A mi nismo insistirali da kažemo da smo mi bili ti koji smo sve sanirali. To se dešava i u Valjevu.Za osam godina vlasti DS-a uradjena su dva obdaništa, dovedena tri strana velika investitora , toplovod , brojni drugi kapitalni projekti. Za šest godina sadašnje vlasti, verujte ništa. Nemaju šta da pokažu, ali sjajno marketinški rade“, rekao ja Pavlović.
On je podesetio na izbore u Mionici i situaciju i atmosferu koja je tamo bila prisutna za izbore i dodao: „Oni se plaše Mionice? Pa šta će tek biti sa Beogradom?“

image Novogodišnjem koktelu prisustvovali su predstavnici vladajućih stranaka, ali je bilo primetno da u sali nema kao ranijih godina direktora javnih preduzeća, predstavnika obrazovnih i drugih institucija, izuzev samih članova DS-a. Medju gostima bila je i potpredsednica DS-a Nada Kolundžija . „Ako isključite televizor i uključite sećanje kako ste živeli devedesetih, kako posle dvehiljadite, a kako danas, sigurna sam da znate tačno zašto DS, a ne neko drugi. Nama je ova vlast protivnik jer je neprijatelj ovog naroda i države, penzionera i zaposlenih, obrazovanja, neprijatelj svake perspektive za našu decu. Želimo da zaustavimo propadanje . Taman kad mislimo da smo dotakli dno otvori se nova rupa. Verujemo da će na beogradskim izborima doći do razgradnje ovog monstruoznog sistema vlasti. Ova vlast je monstrum u kome ne postoji ništa drugo sem volje jednog čoveka. Možda ne bi bilo toliko strašno da taj čovek zna šta hoće, ali ne zna jer on hoće jedino i samo vlast“, rekla je Kolundžija.

image Uz želju da 2018. godina bude godina sreće za sve gradjane pa i da je to jedino moguće ako na beogradskim izborima počne razgradnja „monstruozne vlasti“, prisutnima se obratio i Srdjan Milivojević član Glavnog odbora DS-a koji je izrazio zadovoljstvo što u sali vidi ljude sa kojima je, kako kaže, 91 dočekao Dragoljuba Mićunovića, one sa kojima je protestvovao 1996.godine, heroje Petrovdanskog mitinga 1999.godine, one sa kojima je branio Makija i one sa kojima je DS pobedio 2000. godine.
„Došao sam večeras u Valjevo i vidim vi nemate jelku, znače vi ne znate za novogodišnje napredne radosti, radost ugradnje u cenu jelke od 83 000evra. Kad vidite ministre Vlade RS i vidite da nose onu malu jelkicu ja odmah sumnjam da su nju platili jedno 5000 evra. Ne može ta jelkica da prikrije taj miris nečoveštva i miris užasnog terora i straha koji se seje Srbijom. Kad pogledamo sjedne strane, koga će birati Beogradjani u Beogradu i kad čujemo da je to neka ridja, crno žuta, ovakva i onakva koalicija , pa kakva god da je ta koalicija, ona je sigurno bolja od onih koji su u koaliciji sa Ramušom Haradinajem i sigurno je bolja od onih koji su napravili Jezdu, Dafinu, zardjalu kašiku. Trebalo nam je 25 godina da naučimo Aleksandra Vučića da se u EU ne ide preko Karlobaga i Virovitice nego preko aerodroma, da se Srbija ne voli tako što sejedan čovek proglašava božanstvom i novim Brozom. Ja sam pitao u Kruševcu što ne napravite novu marku sa likom novog Broza? Kaže narod ne zna onda na koju stranu da pljune, toliko ga narod voli“, rekao je Milivojević.

Uz poziv da se suprotstave pogubnoj politici Milivojević je rekao : „Dozvolite da za kraj ja naručim prvu pesmu od ovih muzičara , neka to bude „Dno dna“. Jer jadna je zemlja u kojoj se ekonomski tigar boji pesme „Dno dna“. Ako tu još ne znate , može i ona „Pada Vlada“!
S.V.

 

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login