imageDemokrate izračunale da radniku na minimalcu u Valjevu treba pet godina da zaradi ono što je dato Šabanu Šauliću za 36 minuta pevanja.

Valjevske demokrate na konferenciji za novinare ukazale javnosti na još jedan promašaj gradske vlasti. „Prvi fijasko je bio vezan za doček Nove godine na Divčibarama, potpuno pogrešna lokacija. To što su oni pekali Novu godinu sa Vojvodjanima i Beogradjanima je lepo , ali je suština da gradjani Valjeva imaju doček Nove godine.I taman smo pomislili odlično imamo doček Srpske nove godine , vlast će ispraviti tu grešku, medjutim usledio je veći fijasko“, kaže predsednik GO DS-a Slobodan Pavlović.
Pavlović navodi da su svi gradjani svedoci činjenice da je glavni gost koncerta otpevao pet pesama i pevao ukupno 36 minuta . „ Kažu pevala je nejgova ćerka. Neverovatno. Prvi put čujem da ćerka može da menja nekoga ko je plaćen da peva.Tih 1,5 miliona treba posmatrati ovako. Ako imate 25 000 platu, koliki je minimalac trenutno, na godišnjem nivou 300 000, to znači pet godina rada treba za 36 Šabanovih minuta. Ako imate minimalnu penziju od 13 ili 14 000 treba Vam deset godina da primate penziju da primite iznos koji je Šaulić dobio za 36 minuta“, kaže Pavlović.
Demokrate poručuju da razumeju Šaulića, ali ne razumeju zašto je gradska vlast to dozvolila.
„Gradjani Valjeva teško žive, a mi kao grad plaćamo čoveka 350 evra po minutu. Suviše je to para za premalo muzike“, zaključio je Pavlović.
On je na krraju konstatovao da ova vlast koja niže promašaje i razbacuje se parama iz budžeta treba da podnese ostavku i da novi izbori budu raspisani:“Ako gradjani na izborima kažu nama je ovo odlično da radimo pet godina za Šabanovih 36 minuta, onda skidamo kapu“.

S.V.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login