imageLokalni front ne odustaje od namere da ukaže na nepravilnosti prilikom izvodjenja radova u MZ Petnica. Tvrdeći da nije tačno da je NN lice postavilo cevi u reku Banju već da isto lice ima ime i prezime oni su pozvali gradonačelnika i zamenika da se oglase i iznesu plan kako će grad da nadoknadi štetu nastalu prilikom vadjenja cevi.

Dostavljajući medijima mišljenje nadzornog organa na konferenciji za novinare aktivista Lokalnog fronta Djordje Petković je rekao da očito gradska vlast unosi neistine u zvanična dokumenta. „ Za ponovo pokazujem ovaj dokument sa osvrtom na mišljenje nadzornog organa da je do manjka radova došlo zbog NN lica. To NN lice ima svoje ime i prezime, a ukoliko se misli na lice koje je postavilo cevi kako bi sebi omogućilo prilaz do kuće , to lice se samo prijavilo policiji i dalo izjavu 4.maja 2017. godine . Tu je kao što vidite naveden razlog zbog kojeg je to lice postavilo cevi , a dalje navodi da će iste sam ukloniti ukoliko gradske vlasti imaju nameru da urade most”, kaže Petković.
Oni napominju da ne odobravaju nelegalnu gradnju koja je počinjena polaganjem cevi u reku Banju , ali dodaju da takodje nemaju razumevanja za ono što je gradska vlast učinila nakon toga. Svedoci smo , kako tvrdi Petković da je načelnik odeljenja za infrastrukturu Zoran Trifunović na sednici Skupštine rekao da je do oštećenja stubova za most došlo prilikom uklanjanja cevi i da zbog toga most nije ni uradjen. „Gradska vlast je uklonila cevi i u ovom slučaju grad mora znati ko je oštetio stubove.Ovde nije kraj. Rekli su tada da postoji prijava da su cevi ukradene i na taj način se stekao utisak da je čovek ukrao cevi i i postavio ih u korito reke Banje. A istina je evo otpremnice da je čovek legalno kupio cevi i istina je da je upravo Ljubiša Grujičić iliti NN lice , kako tvrdi grad, podneo prijavu protiv onih koji su povadili cevi i ondeli ih sa sobim. I o ovome postoji službena beleška”, navodi Petković.

image Na život gradjana u Petnici osvrnuo se Željko Trifunović tvrdeći da nema kanalizacione mrže iako je obećana , ali i da niko u petnici nema napon struje od 220 volti koliko je zakonom propisano. „ MZ Petnica je dostavila gradu projekat kanalizacije koji je MZ uradila. To nije projekat za celu Petnicu već za jedan njen deo , ali grad nije uvažio gradjane Petnice koji su izdvojili novac za taj projekat.Kao gradjanin MZ Petnica zahtevam od gradskih vlasti da urade projekat i potom kanalizacionu mrežu u Petnici. A pošto smo već videli da je gradonačelnik i portparol EPS-a i obećava investicije u sredjivanju distributivne mreže, treba da zna da je u Petnici struja najčešće oko 160 volti, a nekada i niža , a zakonom se zna šta je i koliko propisano. Neka ispune obećanje i očiste Petničko jezero i tu se nadamo da nećemo imati nsituaciju kao što je bilo sa čišćenjem Berkove brane”, rekao je Trifunović.
Loklani front poziva gradjane Valjeva da razmisle da li su svoj glas dali sadašnjoj vlasti da bi Valjevo postalo predgradje Uba i Mionice ili da bi se uslovi za život u Valjevu poboljšali.

S.V:

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login