imageGO DS-a predložiće gradu da prostor ispred Limenke ponese ime ubijenog premijera Zorana Djindjića, a za specijalnu nagradu Grada Valjeva nominovaće fudbalera Matiju Nastasića.

 

Predsednik GO DS-a Slobodan Pavlović je podsetio da se uskoro navršava 15 godina od ubistva premijera Zorana Djindjića. „ Bio je čovek ispred svog vremena i sa njegovim ubistvom su stali svi demokratski procesi. Možda je sada vreme sa ove vremenske distance da obeležimo sve to što je on radio i predlog Demokratske stranke je da prostor sa fontanom ispred Limenke ponese njegovo ime. To je jedan lepo uredjeni prostor i ujedno način da mu grad Valjevo ukaže poštovanje“, rekao je Pavlović.
Predlog koji će demokrate dostaviti za nagradu grada kao specijalnu nagradu je Matija Nastasić, fudbaler koji je dao donaciju od 100 000 evra za uredjenje prostora dečijeg odeljenja u bolnici. „ On je dao jedan odličan primer mladim generacijama i svima kako se treba ponašati i šta se može učiniti novcem ukoliko ga neko ima.On je prošle godine trebao da dobije jednu od nagrada, ali prošle godine su nam rekli da nismo stigli na vreme da damo predlog. Ali sada ćemo to ponovo učiniti. Nastasić 28. Marta puni 25 godina , a sama dodela nagrade sigurno za rodjendan može biti najlepši poklon. Prošle godine njegov gest nismo dovoljno cenili i nadamo se da će ove godine ta greška biti ispravljena“, rekao je Pavlović.
Po predlogu demokrata Nastasiću može biti dodeljena i nagrada zaslužnog gradjanina.
 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login