imageOpštinski odbori SPS-a Kolubare i Azbukovice sinoć u Beogradu uputili podršku SPS-u za predstojeće izbore. Kandidat SPS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić rekao da su beogradski izbori značajni za celu Srbiju.

Sala SO Zvezdara sinoć je bila ispunjena do poslednjeg mesta članstvom Socijalističke partije Srbije iz Kolubare i Azbukovice koje je sa ovog skupa pozvalo svoje zemljake koji žive u Beogradu da podrže listu SPS-a i kandidata za gradonačelnika Beograda ove partije Aleksandra Antića. „Nema neozbiljnih i dalekih izbora ukoliko se oni dešavaju u Srbiji. Ovde smo da našim ljudima u Beogradu skrenemo pažnju na stavove za koje se borimo i zastupamo u svakom gradu i Opštini. Da podržimo listu naših ljudi“, rekao je predsednik Okružnog odbora i član IO SPS-a Dragan Jeremić.
Da su izbori u beogradu značajni za celu Srbiju potvrdio je i sam kandidat za gradonačelnika liste socijalista Aleksandar Antić. „Ovi izbori značajni su za celu Srbiju, ne samo za Beograd, jer Beograd je na mnogo načina centar naše Srbije. Zašto bi neko trebao da glasa za SPS? Zato što su na ovoj listi socijalno odgovorni i državotvorni ljudi. Ljudi kojima je svaki čovek na prvom mestu. Oni koji predlažu i imaju održiva rešenja za sve ono što treba i može da bude popravljeno i što treba da bude bolje. Hvala na ovoj podršci”, rekao je Antić.

U izbornim kampanjama u Beogradu ovaj skup po svemu je bio do sada nesvakidašnji i potpuna novina, a u sali su bili prisutni predstavnici i predsednici OO socijalista Ljubovije, Ub-a, Ljiga, Mionice, Osečine, Lajkovca i Valjeva, koji su predvodili svoje članstvo dok su poruke svojim zemljacima u Beogradu uputili Dragan Popović predsednik OO Osečina , Darko Mitrović član IO OO SPS iz Ljubovije i Djordje Milićević narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora SPS-a iz Valjeva.

„Vidimo kako ovih dana pokušavaju da nam umanje rejting podsećanjem i vraćanjem u prošlost. Ali to nije moguće jer smo upravo ponosni na osnove koje smo postavili , osnove odbrane zemlje i državotvorne politike.Mi se ne odričemo prošlosti, a gledamo u budućnost“, rekao je Djordje Milićević predsednik GO SPS i narodni poslanik socijalista.
Pored Aleksandra Antića, formalni domaćin ovog skupa bio je Marko Ćulibrk predsednik OO SPS Zvezdara.
S.V.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login