imageU petak 16. marta biće održana sednica Skupštine grada. Na ovoj sednici izmedju ostalog biće doneta odluka o počasnom gradjaninu Valjeva, ali i ostalim nagradama.

Skupština grada zasedaće 16. marta.Pored odluke o nagradama Grada, Skupština će konstatovati još jednu ostavku u Gradskom veću . Kako je 15 tačka dnevnog reda kadrovska pitanja , a za koju materijal ne stiže nepoznato je da li će na ovoj sednici biti imenovana osoba koja će zameniti Borisdava Radojičića. Na prethodnoj sednici Skupštine konstatovana je i ostavka Davida Maksimovića , ali izbor za njegovou zamenu nije usledio.
Skupština će raspravljati o LAP Zapošljavanja, ali i o ruralnoj politici grada koja se realizuje preko preduzeća Agrorazvoj. Odbornicima će biti predočen i izveštaj o realizaciji budžetskog ekološkog fonda.
Predstojeća sednica Skupštine trebalo bi da ima 15 tačaka dnevnog reda za razliku od prethodne kada je bilo blizu 50 tačaka.

Predloženi dnevni red

1. Konstatovanje prestanka funkcije člana Gradskog veća, Borisava Radojičića, zbog podnošenja ostavke

2. Pretres predloga odluke o dodeli zvanja počasni građanin Grada Valjeva

3. Pretres predloga odluke o dodeli nagrade grada Valjeva za 2017. godinu

4. Pretres predloga zaključka o usvajanju programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za Grad Valjevo za 2018. godinu

5. Pretres predloga pravilnika o kriterijumima i postupku za dodelu i korišćenje podsticajnih sredstava u poljoprivredi

6. Razmatranje izveštaja o sprovedenim merama poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za 2017. godinu

7. Pretres predloga odluke o usvajanju lokalnog akcionog plana zapošljavanja Grada Valjeva za 2018. godinu

8. Pretres predloga odluke o minimalnoj visini iznosa za investiciono i tekuće održavanje zgrada i iznosa naknade za prinudno postavljenog upravnika

9. Pretres predloga odluke o izmenama i dopunama odluke o postupku i načinu rešavanja zahteva građana za naknadu štete nastale usled ujeda pasa lutalica

10. Razmatranje izveštaja o ostvarivanju programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine Grada Valjeva u 2017. godini

11. Pretres predloga rešenja o davanju saglasnosti na odluku o ceni vode za Gornju Grabovicu

12. Pretres predloga rešenja o davanju saglasnosti na odluku o ceni vode za Žabare

13. Pretres predloga odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa budžeta grada valjeva za 2017. godinu

14. Pretres predloga rešenja za utvrđivanje pogodnosti za plaćanje doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta

15. Kadrovska pitanja

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login