imageSednica Skupštine grada biće održana 8. maja. Na dnevnom redu su izveštaji o radu ustanova kulture, Doma zdravlja , Apoteke. Ipak sam tok sednice nakon svega što se od poslednje sednice izdešavalo teško je pretpostaviti.

Na predstojećoj sednici Skupštine grada odbornici će razmatrati izveštaje o radu ustanova kulture za 2017. godinu, ali i izveštaj o radu Doma zdravlja i Apoteke. Sa prethodne sednice Veća, a kako se naknadno saznalo, skinuta je tačka dnevnog reda vezana za raspodelu sredstava iz Eko fonda pa se ona sada neće ni naći pred odbornicima.
S obzirom na ton u kom je protekla poslednja sednica Skupštine, a i na niz dešavanja koja su usledila nakon toga u odnosima dve stranke u vladajućoj koaliciji SNS – SPS teško je za pretpostaviti u kom bi pravcu rasprava mogla da ode na narednoj sednici.
Izvesno je , kako Vamedia saznaje, da je SPS još jednom zatražio koalicioni sastanak, s obzirom da prethodno traženi nisu održani, pa se može dogoditi da se pre održavanja sednice održi i traženi koalicioni sastanak.
Shodno tome , može se očekivati da zapravo ton samog koalicionog sastanka bude preslikan i na tok sednice Skupštine.
Odbornici i jedne i druge strane za Vamediu nisu želeli da iznose pretpostavke o predstojećoj sednici , ali je dobar deo kontaktiranih uglavnom slegao ramenima i vrteo glavom citirajući jedno od pitanja koja se poslednjih dana mogu čuti : „Kud plovi ovaj brod?”

S.V.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login