imageO neuspehu sadašnje vlasti po mišljenju demokrata svedoče godine neulaganja u razvoj grada. Pre tačno šest godina koalicija SNS SPS preuzela je rukovodjenje gradom. „Bez ijednog realnog uspeha , evo ni posle šest godina nisu uspeli ništa da urade“, rekao je predsednik GO DS Slobodan Pavlović.

Po mišljenju DS-a period od šest godina sasvim je dovoljan da se napravi ozbiljan osvrt na rad ove koalicije. „Ulazimo u sedmu godinu te vlasti i detet koje jer odjeno u to vreme sad je krenulo u školu. Da su počeli metro da grade verovatno bi ga završili. Očekivali smo da će tim povodom biti neka konferencija za štampu neki jubilej da bi nam rekli šta su to sve uradili jer veliki je period u pitanju. Ali , ništa.Narod je očekivao sve će biti med i mleko. Ali nije . Ni u jednom segmentu života nije“, rekao je Pavlović.
On je podsetio da je na početku ove vlasti rečeno da će ukoliko ne oporave Srbijanku dovesti velikog investitora koji će okupiti sve poljoprivredne proizvodjače. „Tih investitora nema, ali ima niskih cena malina, šljive , kupina. Rekli su doći će investitori sa novim fabrikama, ali evo za šest godina nema novog investitoa i nema nove fabrike, a DS je za vreme svoje vlasti u Valjevo doveo Vali, Gorenje i Austroterm. Imamo novu ndstrijsku zonu bez ijednog infrastrukturnog objekta , bez eksproprijacija i slično pa i sve da neko želi da dodje nema gde. Najavili put M4 i rekli pitanje je dana , a još uvek nema ni idejnog projekta pa samo za te projekte treba dve godine najmanje“, rekao je Pavlović.
Demokrate su podsetile da još uvek na sistem grejanja nije priključena bolnica, vodovodna mreža u lošem stanju, nema izgradjenog novog obdaništa, a ulice pere kiša. Predsednik GODS-a u Valjevu je podsetio da je upravo za vrme vlasti Dsa izgradjeno obdanište Vidra.“Koliko je sve nerealno vidi se iz planiranog budžeta. Očekivali su 351 milion od prodaje imovine. Sada čujemo prodaće zgradu Radio Valjeva. Ali kako, ta zgrada je pod restitucijom i proces se vodi u Kragujevcu . Ovo je šest godina praznih priča i neispunjenih obećanja. Nema uspeha , vrtimo se u krug i polako svi tonemo u propast. Zato će vreme pokazati ko je bio dobra vlast u Valjevu“, kaže Pavlović.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login