imageDemokratska stranka u Valjevu razgovaraće sa svim zainteresovanim opozicionim partijama I udruženjima gradjana o formiranju Lokalnog saveza za Srbiju.

 

U nedelju 2. Septembra Glavni odbor DS-a potvrdio je nameru o ulasku u Savez za Srbiju , a istog dana održana je I osnivačka skupština Saveza za Srbiju “Ovoj zemlji trebaju promene. Nikada gora vlast nije bila, ni za vreme Turaka. Svo to vreme do sada obeležila je tiranija, bezvlašće, nepoštovanje ljudi, institucija I sve gore se živi. Tako je došlo do ideje da opozicione partije, grupe gradjana nadju jedan zajednički front . Savez za Srbiju otvoren je pre svega za pojedince, organizacije, strukovna udruženja , sindikate, za sve one koji žele promene na bolje”, rekao je na konferenciji za novinare predsednik GO DS u Valjevu Slobodan Pavlović.
Kako kaže Pavlović svi su potpuno svesni da najosnovniji zadatak smena vlasti SNS-SPS nije lak process. “Ljudi su videli kakava je to vlast, videli su lažna obećanja, osim što je marketing vladajuće partije sjajan sve ostalo je loše. Zato pozivamo sve koji imaju ovakva razmišljanaja da se pridruže. Zato ćemo oformiti Lokalni savez za Srbiju , ovde na nivou Valjeva”, rekao je Pavlović.
Na pitanje novinara sa kojom idejom će DS izaći pred potencijalne saradnike u budućem LOkalnom savezu Pavlović kaže da će pre svega pponuditi rešenja u okviru javnog sektora, infrastructure, kadrovskih rešenja za sve ozbiljne pozicije u gradu I programa za rešenja. “Ja sam više puta pričao da je suština koncentracija investicija jer veliki broj malih investicija ne znači ništa, mi moramo u budžetu koncentrsati rad oko dve ili tri investicije. Industrijska zona je tu ključna jer pomaže zapošljavanju , a ne prekomerna zapošljavanja u javnom sektoru”, rekao je Pavlović.
S.V. 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login