imageSmene, ostavke i razrešenja , obeležili su početak septembra za valjevske naprednjake. Da li treba očekivati još smena?

Na sednici GO SNS dužnosti sekretara GOSNS razrešena je Marijana Stanojević, a na njeno mesto postavljen Mirko Kovačević. Istovremeno Kovačević je postavljen i za šefa kabineta gradonačelika.
U Gradskoj upravi najozbiljniji rez naprednjaci su povukli smenivši pomoćnika gradonačelnika Sašu Simića,a iz kabineta gradonačelnika otišao je Djordje Jovančić koji je trenutno rasporedjen u Odeljenju za infrastrukturu.
Kako se i očekivalo nakon prvih informacija iz sedišta naprednjaka sa promenama se nije ovde stalo pa je odbornica Gorica Božić podnela je ostavku na mesto u Kadrovskoj komisiji.
Na osnovu tih prvobitnih informacija Borko Aleksić takodje bi trebao da bude distanciran od očiju javnosti, ali ostaje nejasno na koji način. Aleksić je svojevremeno bio šef kabineta gradonačelnika, a potom gotovo preko noći u junu 2017.godine rasporedjen u zgradi Uprave.
Kako navodi izvor Vamedie još uvek je neizvesno šta je budućnost za drugog pomoćnika Miroslava Pimića jer iako se nije našao na listi promena , izvor Vamedie navodi da on nije miljenik gradonačelnika.
Prva smena u redovima SNS-a bila je smena člana Gradskog veća Andre Savčića u vreme ozbiljnog razlaza izmedju Slobodana Gvozdenovića i Mihaila Jokića narodnog poslanika. Savčić je potom vraćen u Agrorazvoj, pravni naslednik Direkcije za poljoprivredu, gde je i ranije bio zaposlen. Nove informacije svedoče da se Savčić na tom mestu nije zadržao već da je njegova sledeća destinacija Beograd.
Zanimljivo je da je na jednoj od sednica GO SNS gradonačeniku Gvozdenoviću ukazano je puno poverenje i podrška, a da sa druge strane bivaju pomereni upravo ljudi koje je Gvozdenović birao.
Da li će se smene na ovome i zaustaviti ostaje da se vidi, ali da je novi koordinator GO Branko Malović očito sproveo ozbiljne rezove više je nego vidljivo.
S.V.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login