imagePrilikom izrade budžeta na javnoj raspravi meštani MZ Gradac dobili su obećanja vezana za izgradnju pojedinih objekata u ovoj Mesnoj zajednici. Rafailo Mitrović, nezavisni odbornik kaže da nije uradjeno ništa od onog što je obećano.

Obećanja za MZ Gradac pored činjenice da I sami meštani vide da ništa nije uradjeno sada u potpunosti poništava druga izmena plana komunallne izgradnje. “Obećano je uredjenje Suvoborske ulice, gradnja biciklističke staze I slično. Kao stanovnik te MZ moram da kažem da smo bili jako zadovoljni kada smo čuli da će to biti uradjeno. Medjutim gledajući izveštaj o izvršenju budžeta I ovu izmenu plana komunalne gradnje I činjenicu da je sada oktobar mesec vidimo da od ttog posla nema ništa”, rekao je Rafailović na konferenciji za novinare.
Kako navodi novac se očito troši na druge stvari , reprezentacije u velikoj meri, mnogo novca odlazi na razne manifestacije. “ Vidimo da se n ate stvari troši novac dok takodje vidimo da na komunalnu izgradnju , poljoprivredu , zaštitu životne sredine , možemo da zaključimo da će ova godina proteći bez nekih velikih nvesticija . Sve se svodi na prazne price I prazne reči”, navodi Rafailović.
Po njegovim rečima u MZ Gradac postoji dosta velikih problema. “Imamo urušen spomen dom Milovana Glišića, veliki broj ulica koje su u katastrofalnom stanju , imamo neosvetljenih ulica kuda prolaze deca u školu. Imamo na reci Kolubari pešaki most koji je 2014. Godine srušila poplava. To je most koji je imao izuzetan značaj za taj deo grada. S jedne strane je spajao Kolubaru 2 I Krušik I drugi deo grada Gradac. Ljudi su sada prinudjeni da pešače po pet šest kilometara. Sve ovo ukazuje na prazna obećanja koja ova vlast već više godina u Valjevu daje”, zaključio je Mitrović.
S.V.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login