imageLokalni front je uputio Otvoreno pismo gradonačelniku Slobodanu Gvozdenoviću u kome se izmedju ostalog navodi da radio drame gradonačelnika gotovo ne zaslužuju komentar, da se Lokalni front neće odseliti iz Valjeva, ali i daju saglasnost da sve njihove duplekse kako je gradonačelnik naveo grad proda i popuni rupe u budžetu. Otvoreno pismo prenosimo u celosti:

 

„Slobodanu Gvozdenoviću za sada gradonačelniku Valjeva:
Lokalni front je neizmerno zahvalan na pažnji koju ste posvetili našem Udruženju u programu Radio Valjeva. Ako je neko od nas do sada i sumnjao da se nalazimo na ispravnom putu vi ste te sumnje raspršili izjavom kakvu opoziciju želite i poštujete u ovom gradu.
Lokalni front, najavljujemo još jednom, jasno i glasno, takva opozicija biti neće!
Sve ostalo iz vaše radio drame gotovo da ne zaslužuje komentar...
Koristimo ipak priliku da naše stanove od 200 , 300 kvadrata i duplekse po Beogradu poklonimo gradu Valjevu. Dobićete pismenu saglasnost da te nekretnine prodate uz one nekretnine čijom prodajom niste dobili 510 miliona u gradskom budžetu. Možda će naš gest malo pomoći da se očuva budžet koji puca po svim šavovima.
Nećemo vam ispuniti ni želju da se odselimo iz Valjeva. Lokalni front je odavno prozreo vašš plan da iz Srbije prognate sve koji drugačije misle.
Neka vam neko pročita potpis sa letka koji smo vam dali u ruke:
Ljudi koji, sem ovog grada, nemaju drugo mesto za život!
Valjevo 22. oktobar 2018. godine
Lokalni front Valjevo
Željko Trifunović“
 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login