imagePoslanička grupa Dosta je bilo u Supštini Srbije gotovo više i da ne postoji. Nakon Pokreta centar osnovana još jedna poslanička grupa. U Valjevu će vrlo brzo Pokret centra imati svoj odbor , a u njemu su aktuelni odbornici Snežana Spajić i Rafailo Mitrović.

Najnovija vest iz Skupštine Srbije je da je osnovana nova poslanička grupa „Politika mora biti drugačija“ u kojoj su se našli dojučerašnji poslanici DJB Dušan Pavlović, Jasmina Nikolić, Ratko Jankov i Ana Stevanović. Informacija koja prati još jedno cepanje ove poslaničke grupe identična je onoj koja je prethodila formiranju Pokreta centar, a to je odbijanje I mehanizmi Saše Radulovića da članstvo ima uvid u finansije Pokreta.
Nakon beogradskih izbora u Skupštini Srbije iz DJB je otišlo pet poslanika koji su formirali Pokret centra. Kako Vamedia saznaje koliko već narednog vikenda biće održan osnivački kongres na kom će praktično Pokret prerasti u političku organizaciju.
Valjevski Pokret Dosta je bilo takodje je gotovo nestao izlaskom najpre jednog broja članova koji su potom učestvovali u formiranju Lokalnog fronta. Odbornik Ljubomir Radović koji je u Skupštinu ušao sa liste DJB odlučio se za opciju Lokalnog fronta dok su nešto kasnije DJB napustila I preostala dva odbornika Snežana Spajić I Rafailo Mitrović .
Upravo njih dvoje biće zaduženi za formiranje odbora Pokret centra I u Valjevu. Kako Vamedia saznaje na najavljenom osnivačkom kongresu kada će biti izabrani I organi nove političke grupacije biće odlučeno I da li će partija nastaviti rad pod pomenutim imenom ili će se zvati drugačije.
S.V.

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login