imagePočetkom sledeće godine izvesno uslediće nove kadrovske promene. Najpre, mandat direktora ističe direktoru Centra za kulturu. Po koalicionom sporazumu Centar za kulturu na kvoti je SPS-a, ukoliko taj dogovor u medjuvrenu nije promenjen. Koga SPS predlaže za ovo mesto?

 

Direktoru Centar za kulturu Milošu Smijaniću koliko u martu isteći će mandat direktora. Kako se nazvanično može saznati trenutno je nekoliko imena kandidata u igri za ovo mesto pa i sam Smiljanić. Ipak , kako Vamedia nezvanično saznaje preostala dva kandidata zapravo su kandidati SNS-a. Zašto bi SNS isticao kandidata za mesto koje po koalicionom sporazumu pripada SPS-u nije poznato. Ali podjednako nije poznato ni kog kandidata je predložio SPS? Odnosno da li je uopšte neko i predložen?
Shodno činjenici da predsednik GO Djordje MIlićević trenutno nije u mogućnosti da obavlja ovu funkciju, preostaju potpredsednici koji bi mogli dati predlog. U kontaktu sa nekima od njih Vamedia saznaje da o tome ne znaju ništa.
Preostaju prvi ljudi SPS-a u Gradskoj upravi. Zamenik gradonačelnika Zoran Živković ni do sada nije donosio odluke pa je za pretpostaviti da se neće mešati ni u ovo pitanje. Za očekivati je dakle da predloge dostave predsednik Skupštine Milorad Ilić i pomoćnik gradonačelnika Nikola Radojičić. Oni za sada nisu izneli takav predlog ili jesu , ali se ti predlozi ne pominju u zgradi Uprave.
Koalicionim dogovorom Centar za kulturu pripao je SPS-u. Ipak na mestu direktora nije se našao kandidat SPS-a već kandidat koalicionog partnera SNS-a tačnije grupe gradjana Za Valjevo, Miloš Smiljanić. Ova Grupa gradjana osnovana je praktično malo pre samih izbora , našla se u koaliciji sa SNS-om . U javnosti je zabeleženo da je upravo Smiljanić održao par konferencija za novinare I to je bilo sve. Za ovu Grupu gradjana više se nikada nije čulo. S obzirom da je na izborima bila deo koalicije I ne zna se koliko je zapravo donela glasova.
U javnosti se dakle govori o kandidatu SNS-a, što praktično znači da SNS razmišlja o ovom kadru i ovom mestu. S druge strane ni reči od SPS-a za mesto koje mu pripada. Ipak još nije sve gotovo i do isteka mandata aktuelnom direktoru ostalo je još nekoliko meseci. Do tada će se možda i SPS oglasiti i saopštiti ko će biti direktor s obzirom da je od ranije poznatim koalicionim sporazumom, tako predvidjeno.
 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login