imageValjevski rvači su nakon letnje pauze startovali sa takmičenjima, a prethodni vikend bio je u znaku međunarodnih nastupa, pošto je seniorska ekipa Mladosti nastupila na međunarodnom turniru u Slovačkoj, dok je Marko Jovanović kao trener sa reprezentacijom boravio u Belorusiji.

U slovačkoj Prievidzi po 45. put održan je tradicionalni međunarodni turnir u slobodnom stilu, koji je ove godine okupio čak 220 rvača iz 11 zemalja, a zapažen nastup imali su i rvači valjevske Mladosti koji su osvojili tri bronze. Odličja su osvojili Vuk Lekić (-97kg), Ilija Lazarević (-74kg), kao i Slavica Branković (-62kg) u ženskoj konkurenciji. Nastupili su još i Bojan Marić, Strahinja Đermanović, Lazar Gavrilović i Sanja Lukić, ali nisu uspeli da osvoje medalje. Valjevski rvači su se takmičili u seniorskom uzrastu, a ako se zna da je naš najiskusniji takmičar bio dvadesetogodišnji Vuk Lekić, onda su tri medalje na ovako jakom turniru veliki uspeh, ali i veliko iskustvo za mladu ekipu kojoj je ovo bila odlična provera pred start ligaškog dela takmičenja narednog meseca.
Predsednik kluba Dušan Arsenijević obavio je niz razgovora sa predstavnicima slovačkog grada, te je najavjena mogućnost proširenja saradnje i posete slovačkih rvača Valjevu. Saradnja sa rvačkim klubom iz Prievidze traje već 6 godina, na šta su oba kluba veoma ponosna.
Trener Marko Jovanović sa reprezentacijom je boravio u Belorusiji, gde naši takmičari na prestižnom turniru „Medved kup“ nisu uspeli da dođu do medalje, ali su ostavili dobar utisak.
Valjevski rvači nastavljaju sa treninzima u prostorijama Mesne zajednice „Nada Purić“, i spremno dočekuju ligu koja startuje sredinom oktobra. Već ovog vikenda Valjevce očekuje nastup na međunarodnom turniru u Mladenovcu, kada će biti održan Liga odbor i određen raspored takmičenja. U prelaznom roku Mladost nije dovodila pojačanja, već će nastupiti sa svojim snagama, u cilju afirmacije mladih rvača, što se pokazalo kao pravi potez prethodne sezone, i iznedrilo nekoliko reprezentativaca u valjevskim redovima.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login