image Posle dva vezana poraza ekipa Radničkog Gorenja je u potpunosti opravdala visok kvalitet koji poseduje i zasluženo pobedila trenutno drugoplasiranu ekipu Sloge iz Sjenice.

Od samog početka domaći su krenuli agresivno i to im se isplatilo već u 5 minutu kada je Ivan Jevtić posle slobodnog udarca Stamenkovića i gužve u kaznenom prostoru sproveo loptu u mrežu.Radnički je dominirao i u nastavku sve do 35 minuta kada je drugi žuti karton zbog simuliranja u kaznenom prostoru domaćih dobio Vladimir Đukić pa je Radnički Gorenje susret nastavio sa igračem manje. Karton je opravdano dodeljen ali je sudija Ljubiša Borisavljević pet minuta ranije mogao da isključi igrača Sloge Aničića koji je nepropisno zaustavio Stevanovića a već je imao jedan žuti.To je danas bio i jedini previd od strane sudija na ovoj utakmici jer su ovaj susret otsvirali perfektno bez ijedne greške.Posle iskljčenja V.Đukića gosti su do kraja poluvremena imali dve prilike,prvo kada se Džanović ubacio i našao oči u oči sa Dragićevićem koji izvaredno brani a u 44 min Hamzić je iz neposredne blizine pogodio stativu.Pred kraj poluvremena domaće je zadesio još jedan veliki peh.Jedan od najboljih igrača domaćih Neša Stevanović nije nastavio igru zbog preloma šake i biće odsutan sa terena do kraja jesenje sezone. U drugom poluvremenu sa igračem više gosti su napadali ali nisu stvarali ozbiljne prilike za gol.Sve njihove napade lako su rešavali Đurić i Tomić Najbiliži izjednačenju bili su u 85 min.kada je ponovo Hamzić iz neposredne blizine šutirao pored gola. Domaći su pretili iz kontri preko Tajdića i Stamenkovića pa su u 90 minutu mogli da povećaju vodstvo ali su gosti iz Sjenice uspeli da izblokiraju šut Stefana Đukića. U sledećem kolu ekipa Radničkog Gorenje putuje na megdan prvoplasiranoj ekipi Drine iz Ljubovije.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login