imageOdbojkašice Srbijanke014 u derbiju kola i u utakmici koja odlučuje o najvišem plasmanu savladale su do sad neporaženu ekipu Spartaka iz Ljiga rezultatom 3-1.

Izvanredna atmosfera prepunog Studenta sa navijačima i Spartaka i Srbijanke ukrašena je odličnom igrom na terenu. Moramo reći da je ovo bilo veče Tijane Ranitović 17 poena i kapitena Nikoline Tomić 25 poena koje su pokrenule celu ekipu i vodile je do veoma bitne pobede.
Prvi set do 20 og poena igrao se poen za poen, tada su sa dva bloka Ranitović i Tomić postigle da se Srbijanka odlepi i privede set kraju.U drugom setu Srbijanka nastavlja sa dobrom igrom vodi.
12-7 na prvom tehničkom tajm autu. Ali tada počinje slabiji prijem i Spartak se polako približava. Vodila je Srbijanka i 17-16 i onda neverovatan pad primača u igri i sa 9-0 Spartak dobija set 25-17. Treći set ponovo Srbijanka vodi, opet slabiji prijemi i Spartak izjednačuje 12-12 ,tada u igru ulazi tehničar Marija Nenadović umesto Marte Ristivojević/igrala dobro/i svojom igrom razigrava i Anastasiju Maksimović i Elenu Pandevu i Srbijanka pravi razliku u kvalitetu na terenu i dobija treći set. Četvrti odlučujuci set Srbijanka nastavlja sa dobrom igrom Marije Nenadović koja raznovrsnim dizanjem vodi ekipu ka pobedi uz odlične napade. Tomić, Ranitović, Maksimović, Pandeva i 3-1. Dobru igru na terenu pružila je Tamara Srećković kao i Srbijankine pionirke Ivana Jerinić i Marija Doksas. Treba napomenuti i odličnu igru libera Ivane Bojičić koja je odbranila nekoliko ključnih lopti kad su se setovi lomili.
Pored ove pobede Srbijankine kadetkinje u derbiju su pobedile Železničar iz Lajkovca 3-2 i preuzele lidersku poziciju,kao i pionirke Srbijanke koje su u utakmici jedine dve neporažene ekipe pobedile ekipu Malog Zvornika rezultatom 3-0 i tako povele na tabeli bez i jedne izgubljene utakmice kao i bez izgubljenog seta.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login