imageU nedelju je odžano Prvo kolo prvenstva centralne Srbije, na kome je učestvovalo 11 plivača "Valisa" predvođenih trenerima Vladimirom Boškovićem i Branislavom Kovačevićem.

Najuspešnija takmičarka kluba je bila Maša Cvetković sa najboljim rezultatom u disciplini 50m slobodno (34,23) i osvojenim prvim mestom, u disciplini 200m slobodno je osvojila srebrnu medalju sa vremenom 2:43,06, dok je u disciplini 200m delfin deonicu savladala za 3:31,13 minuta i stigla do drugog mesta. Posle prvog kola, Maša Cvetković je najbolja takmičarka plivačkog saveza centralne Srbije u pionirskoj kategoriji (kriterijum je zbir tri discipline).
Juniorska štafeta u sastavu: Milica Ristić, Anđelija Damnjanović, Jana Mitrović i Tijana Todorčević je u disciplini 4x50m mešovito postala prvak centralne Srbije uz vreme 2:16,34 minuta, što je ujedno bilo i najbolje vreme na takmičenju u svim štafetnim kategorijama.

image Posle prvog kola, juniorke plivačkog kluba "Valis" su na drugom mestu u ekipnom plasmanu.
Anđelija Damnjanović je u disciplini 100m prsno osvojila srebrnu medalju sa vremenom 1:22,04, dok je u disciplini 100m mešovito stigla do trećeg mesta (1:18,51). Milica Ristić je u disciplini 200m leđno trku završila na drugom mestu savladavši deonicu za 2:49,21 minuta. Tijana Todorčević je u disciplini 200m slobodno u cilj ušla treća sa vremenom 2:21,38. Simon Stefanović je u disciplini 50m leđno stigao do bronze (35,66). Jana Tomašević, Anja Radojević, Ognjen Dašković, i Danica Đurić su u svojim disciplinama ostvarili dobre rezultata i pomerili svoje lične rekorde.
"Rezultatima na prvom takmičenju u sezoni smo zadovoljni, vidi se napredak plivača u svim kategorijama, a dokaz tome su i uspesi koje su ostvarili u prvom kolu. Nedostatke koje smo uočili ćemo ispravljati i pokušati da još podignemo formu za međunarodni nastup u Sarajevu, i drugo kolo prvenstva centralne Srbije. Početak sezone je dobar", kaže sportski direktor kluba Vladimir Bošković.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login