imageGradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović primio je košarkaše Metalca.Razmenjeni su prigodni pokloni, a Metalac gradonačelniku poklonio posebno uradjen dres kluba sa brojem 12.

Poželevši sreću i uspeh u daljem takmičenju košarkašima Metalca gradonačelnik Gvozdenovićš se osvrnuo i na 70 godina postojanja ovog kluba.

"Sa velikim zadovoljstvom po mom ličnom sudu, mogu da kažem da je ovo najuspešniji sportski kolektiv u ovom gradu od 1945 na ovamo. Metalac je bio i ostao simbol Valjeva i zaslužujepunu pažnju ovog grada i svih društvenih struktura koje žele da ovaj grad ide napred.Pre svega ovim momcima želim puno uspeha u daljem takmičenju, voleo bih da budu jednog dana i prvaci", rekao je Gvozdenović koji je podsetio i da metalac ove godine obeležava 70 godina od osnivanja kluba.

image U ime kluba na prijemu se zahvalio Duško Djukanović predsednik KK Metalac.
"Meni je veliko zadovoljstvo što nas je gradonačelnik ugostio danas i što nam je pokazao koliko ceni i koliko vrednuje ovo što KK Metalac radi pogotovo u ove poslednje dve godine kada nam je praktično bila sudbina zapečaćena, a ipak smo se kao ptica feniks podigli iz pepela i uspeli da dodjemo do jednog vrha u najkvalitetnijem rangu takmičenja RS, da udjemo u finale ligaškog kupa Srbije gde smo osvojili srebrnu, a ne zlatnu medalju i da se plasiramo u samu završnicu najveće svetkovine košarke, a to je KUP Radivoja Koraća", rekao je Djukanović.
On je naveo da je bio impresioniran kako je Metalac predstavljen na ceremoniji izvlačenja parova u Nišu gde je rečeno kako kaže, da je Metalac osnovan 1948 godine i da je sedamdesetih godina bio jedan od najpoznatijih klubova SFRJ, a da u poslednjih deset godina doživljava pravu renesansu. "To je ono što čini mi se jedan broj ljudi u Valjevu nedovoljno ceni, ali zato ima velika većina koja to prepoznaje. Zato se još jednom zahvaljujem na ovom prijemu i udostojili nas da budemo vaši gosti", rekao je Djukanović nabrajajući uspehe ovog kluba rekavši da je Metalac 45 godina član saveznih liga i koji je pobedjivao u prvenstvenim mečevima pobedjivao i Partizan i Bosnu, Jugoplastiku i Cibonu, sva četiri prvaka Evrope sa ovih prostora.

image

Gradonačelnik je košarkašima uručio prigodne poklone dok su igrači Metalca za gradonačelnika imali i srebrnu medalju koju su osvojili u ligaškom delu kupa , ali i posebno uradjen dres sa brojem 12 i imenom Gvozdenović.

 

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login