imageU paklenoj atmosferi Ljiga pred oko 700 gledalaca, Srbijanka je pokazala ko je najbolji u prvoj B ligi. Nikolina Tomić i drugarice pokazale su ne samo kvalitet nego i način kako se do poslednjeg atoma snage bori za boje kluba i kako se stvara istorija najmladjeg sportskog kolektiva Valjeva.

Iako bolesne i njih četri povredjene nijednog trenutka se nije postavljalo pitanje njihovog izlaska na teren i borbe kakva se vidja na vrhunskim utakmicama. Rezultat je bio bitan, susret dve prvoplasirane ekipe koji rešava mesto broj jedan, ali na kraju bio je nevažan, bilo je bitno šta su te devojke pokazale i koliko su srce imale. Posle utakmice u hitnoj službi završile Nikolina Tomić,koja je igrala pod temperaturom 39 i pokazala da kad imaš srce niko te ne može sprečiti da izadješ na teren,kao i igračica i kapiten Spartaka Kojić od iscrpljenosti, U urgentnom centru na ušivanju završila Ivana Bojičić koja je ne vodeći računa o sebi nego o lopti glavom udarila u metalnu konstrukciju sudijske stolice i oblivena krvlju nastavila da bodri u suzama svoje drugarice.
Posle ovakvog sportskog rata rezultat je zaista u drugom planu, ako se zna da su sa terapija na teren izašle,Ranitović, Pantelić, Maksimović, da su bolesne na terenu Pandeva i Doksas, Da su Ristivojević i Nenadović menjale ritam igre do pobede, da je junak kao u filmovima Sofija Savić , “leteći” po terenu i spasavajuci već izgubljene lopte, preokrenula rezultat, da je Jerinić ulazila kad je najgore i kad se najviše odlučuje, da je Lakićević bila spremna da u svakom trenutku zameni Tomić ili Pandevu,onda rezultat nije bitan, bitno je šta Srbijanka ima, a ima devojke velikog srca, devojke koje ne traže izgovore da ne igraju, devojke koje žele viši rang, devojke lepotice i prave sportistkinje.To je plod rada stratega Slobodana Ivovića i celog kluba, da njima pruži sve uslove da pokažu da su velike.
A rezultat u korist Srbijanke 3-1 i prvo mesto na tabeli.
I treba naglasiti preko 300 gledalaca i navijača Srbijanke iz Valjeva, toliko neki nemaju ni u Valjevu, došlo je autobusom,kolima ,kombijima da pruže podršku Srbijanki u paklu Ljiga ,gde je toplije napolju nego u hali.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login