imageSedmočlana ekipa plivačkog kluba "Valis", predvođena trenerom Vladimirom Boškovićem je proteklog vikenda učestvovala nameđunarodnom plivačkom mitingu "Velež kup" koji je održan u Sarajevu.

U konkurenciji 470 plivača iz 28 klubova iz BIH, Hrvatske i Srbije, najbolji plivač Valisa na ovom takmičenju je bio Simon Stefanović sa osvojene dve zlatne medalje i jednim trećim mestom. Simon je bio najbolji u svojoj kategoriji u disciplini 50m slobodno sa rezultatom 29,77 sekundi, dok je drugo zlato osvojio u disciplini 100m slobodno sa vremenom 1:05,85 minuta, a treće mesto u disciplini 200m slobodno isplivavši deonicu za 2:36,11.
Jana Tomašević je bila najbolja u disciplini 200m delfin sa vremenom 3:10,75, a u disciplini 100m delfin je stigla do drugog mesta sa vremenom 1:27,36.
Andjelija Damnjanović je na ovom takmičenju osvojila tri srebrne medalje u svojim disciplinama i to: 50 m prsno (38,77), 100m prsno (1:27,26), 200m prsno (3:04,47). Anja Radojević je zabeležila isti uspeh u svojim disciplinama: 50m leđno (38,76), 100m leđno (1:21,30) i 200m leđno (2:54,88).
Milica Ristić je u disciplini 100m leđno u svojoj kategoriji stigla do trećeg mesta sa vremenom 1:19,93 minuta.
Ekipa je iskoristila boravak u Sarajevu za skijaške aktivnosti u olimpijskom zimskom centru na Jahorini.
Ognjen Dašković nije nastupio na takmičenju zbog bolesti, i ostaje žal za rezultatskim potvrđivanjem dobre forme koju je dostigao do ovog vikenda.
U protekloj nedelji mlađi članovi kluba, predvođeni trenerom Branislavom Kovačevićem su boravili na sedmodnevnim pripremama u hotelu Vrujci i spremali se za predstojeća takmičenja.
"Takmičenje u Sarajevu nam je dobar pokazatelj gde se naši plivči nalaze u regionu, a uzevši u obzir da su se gotovo svi članovi ekipe našli na pobedničkom postolju zadovoljnim smo ovako dobrim početkom sezone, jer su ovi rezultati ostvareni iz punog treninga. Posebno smo ponosni što su uspesi koje postižemo isključivo domaći, odnosno valjevski proizvod, nemamo nijednog takmičara, trenera ili članove uprave van Valjeva.
Mlađa ekipa je boravila u Vrujcima i to su bile njihove prve pripreme, a od tih plivača tek očekujemo ozbiljne rezultate. Zahvaljujemo se gospodinu Milijanu Vasiću i osoblju hotela na odličnom gostoprimstvu i usluzi, ističe predsednik plivačkog kluba "Valis" Branislav Kovačević

PK VALIS

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login