imageHumanitarna revija borilačkih sportova pod nazivom „Borba za život“ biće održana u nedelju 4. marta, sa početkom u 19 časova, u Hali sportova. Organizatori revije su Bokserski klub „Metalac“ i Rvački klub „Mladost“.

Marko Jovanović trener Rvačkog kluba „Mladost“ najavio je predstojeću reviju.
„Revija borilačkih sportova je pre svega humanitarnog karaktera u želji da se pomogne opremanju Valjevske bolnice. Na ulazu u Halu sportova biće kutija za humanitarne donacije. Cilj je promovisanje naših klubova i zdravog načina života. U nedelju 4. marta na programu će biti bokserski mečevi, rvačke borbe i demonstativni prikaz džudoa, aikida i karatea. Ono što je bitno napomeniti je to da će u programu učestvovati valjevska deca jer zaista imamo šta da pokažemo. Ovo je neki naš pokušaj da vratimo borilačke sportove na sportsku scenu Valjeva i mislim da idemo u dobrom smeru. Želja nam je da ova manifestacija postane tradicionalna i iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim gradu Valjevu na podršci i na tome što su reviju uvrstili u program Dana grada Valjeva,“ rekao je Jovanović.
Zarija Andrić trener Bokserskog kluba „Metalac“ podsetio je da je klub „Metalac“ ušao u desetu deceniju od prvog meča koji je održan 1927. i da ova manifestacija propagira sport, zdrave navike i da svi borilački sportovi daju sigurnost i samopouzdanje. Klub „Metalac“ ima odličnu saradnju sa „Tehničkom školom“ u kojoj se organizuju promotivni časovi boksa.
„Revija borilačkih sportova posvećena je rvanju, boksu, aikidu,karateu i džudou i zamišljena je kao manifestacija na kojoj će se predstaviti borilački sportovi i promocija ove grane sporta u našem grad“ rekao je Radomir Simić, sekretar Sportskog saveza.
Konferenciji su prisustvovali i Duško Sopčić trener Karate kluba „Zvezda“ , Jugoslav Janevski trener džudoa i Čedomir Bajkin trener Karate kluba „014 Valjevo“. Ovi klubovi će biti gosti na humanitarnoj Revije borilačkih veština i učestvovaće u promociji borilačkih sportova.

Grad Valjevo

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login