imageOdbojkaši VA 014 bez mnogo muke i u slavljeničkoj atmosferi savladali su ekipu Futoga. Na utakmici dodeljen pehar superligašima, a Nikola Ražnatović zaprosio Nikolinu Tomić.

Rezultatom 3:0 valjevski odbojkaši praktično su overili svoj ulazak u Superligu . Na terenu proverena postava Ražnatović, Adamović, Spasojević, Lalić, Djokić, Vešović, Radić, Knežević , Bulatović nije imala ni najmanji problem da pokaže dominaciju na terenu i još jednom potvrdi da su spremni za viši rang takmičenja. U poslednjim minutima utakmice na terenu su šansu dobili i mladji i igrači dok je sala već slavila pobedu,a šampanjac praktično otvaran.
Pored igračkog umeća odbojkaši su pokazali i timski duh, u trenutku kada su kleknuli i sačekali da Ražnatović uzme mikrofon. "Ovo je Vaša pobeda, hvala vam što ste bili uz nas i davali nam hrabrost kad je to bilo potrebno. Zato ja imam večeras hrabrosti da zaprosim devojku sa kojom sam od dolaska u valjevo", rekao je popularni Crni. Prsten za Nikolinu Tomić igračicu Srbijanke propraćen je frenetičnim aplauzom publike.

image

Na žalost dok odbojkaši odlaze u Super ligu klub napušta trener Mirko Ristović." Mislim da je vreme da idem dalje, hvala ovim momcima i na šansi koju sam imao da radim sa njima, bez njih svega ovoga ne bi bilo. Jednostavno treba dati šansu i nekom drugom kao što je data meni, a ja sam već rekao za sve što im bude trebalo tu sam . Ovo je sjajan tim ko god da ih vodi, meni je bila čast", rekao je Ristović.
Tokom cele sezone odbojkaši VA014 praktično da nisu znali za poraz i uspešno su opstajali na prvom mestu tabele. Uspeh ovog kluba nedvosmisleno je pokazao da je Valjevo grad koji je povratio svoju odbojkašku slavu ranijih vremena. Na ovu temu oni sami odgovorili su izašavši na teren u majicama na kojima je pisalo : "Istorija se piše".

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login