imageItalijanski grad Ankona organizovao je dvadeseti turnir za mladje selekcije .Turnir se smatra jednim od najvećih turnira u Evropi.Na turniru je ucestvovalo 108 ekipa iz osam zemalja Evrope i Amerike .Turnir je odigran u četiri kategorije

Najmladje devojčice Srbijanke2005/6 god.ostvarile su fantastičan uspeh za svoj klub, grad Valjevo i Srbiju.
Srbijankine curice osvojile su bronzanu medalju i ponovile uspeh reprezentacije Beograda pre tri godine koji su takodje bili bronzani.
U zaista velikoj konkurenciji devojčice Srbijanke ostvarile su pet pobeda i dva poraza.
Za ekipu Srbijanke igrale su: Marija Nedeljković cap.,Jelena Mitrović,Tanja Petrović,Mina Stanojević,Teodora Ristić,Iva Krstivojević,Sara Petreonić,Teodora Mitrović, Jana Petrović,Nina Milutinović,Ljubica Dimitrić.
Kadetska ekipa Srbijanke 1 osvojila je sedmo mesto u konkurenciji 40 ekipa sa izvanrednim rezultatom od 6 pobeda i samo jednim porazom,ali zbog sistema takmicenja bili su samo sedmi iako su po kvalitetu bile medju četri ekipe
Ekipa koja se plasirala na državno prvenstvo imala je fantastičnu proveru i igrala je u sastavu
Milica Živković,Andjela Lakićević, Andjela Matković, Ivana Jerinić, Marija Doksas,Maša Djedović, Jana Stevanović, Sladjana Ninković, Tijana Janković, Ivana Barzetović,Jelena Petrović.
Druga kadetska ekipa gde su bile devojcice 2003/4 iako najmladje u konkurenciji 40 ekipa zauzele su 17 mesto,ali nisu dozvolili nijednoj ekipi da ih pobedi bez velike muke.
u osmini finala izgubile su 2-1 po setovima 25-19/32-34/11-15
Ekipa je igrala u sastavu Andjela Savić cap.Jelena Novokmet,Nina Lakićević, Sara Milanović, Katarina Simić,Jelena Mašić, Andreja Radosavljević, Sara Savić, Doroteja Čvorić,Violeta Plavšić, Katarina Krunić, Jelena Krunić I Kristina Radosavljević.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login