imageProteklog vikenda je održan međunarodni miting "Đetinja kup" u Užicu.

U konkurenciji 18 klubova i 308 plivača iz Srbije i Bosne i Hercegovine, plivački klub "Valis" je nastupio sa 35 plivača svih uzrasnih kategorija, sa trenerima, Branislavom Kovačevićem i Nemanjom Radosavljevićem.Najuspešniji takmičar je bio Tešanović Vuk sa dve zlatne medalje u disciplinama 50m slobodno i 50m leđno i osvojenim peharom za najuspešnijeg takmičara u svojoj kategoriji (zbir bodova iz dve isplivane discipline). Anja Radojević bila najbolja u disciplini 50m leđno dok je u diciplini 50m slobodno bila druga ali je i osvojila pehar za najbolju plivačicu u svojoj kategoriji. Pehar za najbolju plivačicu u svojoj kategoriji je osvojila i Maša Cvetković sa osvojenom zlatnom medaljom u disciplini 50m leđno dok je u disciplini 50m slobodno u cilj ušla na drugoj poziciji. Dve zlatne medalje je osvojila i Tešić Jovana u disciplinama 50m prsno i 50m leđno.
Stojanović Petar je bio najbolji u svojoj kategoriji u disciplini 50m leđno, dok je Sergej Srećković do zlata stigao u disciplini 50m prsno.

image Krstić Matija i Novaković Ognjen su bili najbolji u svojim kategorijama u disciplini 50m delfin. Radojević Anja i Radojević Maša su do prvog mesta stigle u disciplini 50m leđno, dok je Jokić Sara do zlata stigla u disciplini 50m delfin.
Ženska stafeta 4x50m slobodno "Valisa" u sastavu Danica Đurić, Maša Cvetković, Jana Mitrović i Emilija Aćimović je bila najbolja u svojoj kategoriji.
Stojanović Petar i Kovačević Natalija su osvojili srebrne medalje u disciplini 50m leđno, dok je Emilija Aćimović do istog odličja stigla u disciplini 50m prsno.
Maksimović Vanja je stigao do bronze u disciplini 50m slobodno, Grujičić Sofija je isti uspeh postigla u disciplini 50m prsno, a Danica Đurić u disciplini 50m leđno.

image Obe štafete u disciplini 4x50m mešovito su u cilj ušle na trećoj poziciji.
U ekipnom plasmanu, u konkurenciji 18 klubova plivački klub "Valis" je bio trećeplasiran.

PK "Valis"

 

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login