imageU Hali sportova održava se Balkansko prvenstvo u odbojci za dečake. Pored srpskih odbojkaša na ovom prvenstvu učestvuju i odbojkaši iz Moldavije, Turske, Crne Gore, BiH .

Odbojkaški Savez Srbije organizuje Balkansko prvenstvo u odbojci u kome učestvuju odbojkaši iz Srbje i zemalja u okruženju. Boško Mačužić selektor srpske reprezentacije na konferenciji za novinare istako je da se srpska odbojka može pohvaliti velikim uspesima i brojnim medaljama."Imamo izuzetnu odgovornost prema odbojkaškom sportu u nižim selekcijama zato što i u muškoj i u žeenskoj selekciji imamo reprezentaciju koja je nastupala u Final 6 . U odnosu na te rezultate moramo i mi da se usladimo i iste takve ciljeve i domete tražimo od sebe. Reprezentacija Srbije na ovom takmičenju se takmiči za medalju", rekao je selektor.
U OSS kažu da je jako važno raditi sa mladjim selekcijama koje upravo daju igrače starijih selekcija, seniore. "Pokušavamo da sa svom decom napravimo jedno opšte znanje , a koliko će oni napredovati zavisi od mnogo toga", kažu u Savezu.
Prvenstvo traje do subote , a direktor UFK Valis Aleksandarr Mijailović kaže da je organizacijski sve spremljeno na vreme. "Ja pozivam sve da dodju i gledaju ovo Prvenstvo, hala je spremena da primi i sve sportiste i gledaoce. Nadam se da će i u nekom budućem periodu naša sportska infrastruktura biti bolja pa da ćemo moći da primimo sportiste i organizujemo takmičenja i za neka druga dvoranska takmičenja , a ne samo odbojku", rekao je Mijailović. 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login