imageAlbanska prestonica Tirana bila je proteklog vikenda domaćin Balkanskog prvenstva u rvanju za juniore, na kojem su Srbiju predstavljali rvači valjevske Mladosti Ilija Lazarevic i Strahinja Đermanović.

U konkurenciji 80 takmičara iz sedam zemalja srpski juniori uspeli su da osvoje tri medalje bronzanog sjaja. Ilija Lazarevic je osvojio treće mesto u kategoriji do 77 kilograma grčko-rimskim stilom pobedom protiv domaćeg takmičara Uendi Nurijua rezultatom 5-0. Mladi Valjevac je tokom celog meča kontrolisao borbu i bio aktivniji, te je sa jednim ramenskim bacanjem i dolaskom na leđa uspeo da savlada domaćeg takmičara koji je imao veliku podršku publike. Balkansko prvenstvo bilo je posebno uspešno za Strahinju Đermanovića koji je medalje osvojio na oba fronta, u grčko-rimskom stilu u kategoriji do 87 kilograma, i u slobodnom stilu u kategoriji do 92 kilograma. Đermanović je u u grčko-rimskom stilu imao šansu za medalju većeg sjaja, pošto je u meču protiv Turčina Oztopraka poveo sa 2-0, a zatim uspeo i da baci zahvat čipe, nakon koga se njegov protivnik našao u opasnoj poziciji. Trenutak nepažnje našeg takmičara Turčin je iskoristio ne samo da se izvuče iz opasnog položaja već i da situaciju u potpunosti preokrene u svoju korist i tušira našeg reprezentativca. Trener Marko Jovanović istakao je da je zadovoljan nastupom naših rvača koji su uspeli da se domognu medalja u konkurenciji tradicionalno kvalitetnih takmičara iz Turske, Bugarske, Grčke...Nakon nastupa na juniorskom Balkanskom prvenstvu, srpske rvače očekuje i prvenstvo sveta za mlađe seniore u Bukureštu, a Mladost bi i tu mogla imati predstavnika, pošto se na širem spisku reprezentacije nalazi Bojan Marić, juniorski prvak države do 130 kilograma u grčko-rimskom stilu. Marić se nalazi na pripremama reprezentacije u Senti, gde će ostati do početka svetskog prvenstva, kada će biti objavljen i konačan spisak putnika za Rumuniju. Valjevske rvače ovog vikenda očekuje bitka na dva fronta, u subotu prvenstvo države za kadete u slobodnom stilu koje se održava u Šapcu, a u nedelju liga mečevi. U reformisanom sistemu takmičenja Valjevci će nastupati u Prvoj ligi, što je drugi stepen takmičenja, a na prvom turniru u Kragujevcu imaće tri meča, protiv Ljubomira Ivanovića Gedže iz Mladenovca, beogradskog Železničara i obrenovačkog TENT-a.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login