Vamedia je portal koji omogućava svakodnevno praćenje novosti iz različitih sfera : društvo, politika, ekonomija, kultura , sport , a pre svega je okrenut gradskim dešavanjima . Vodjeni smo idejom da se svi posetioci portala mogu na jednom mestu informisati pravovremeno i direktno.
Kroz dobru poslovnu saradnju i etiku sa našim korisnicima, trudimo se da izgradimo medjusobno poverenje i unapredimo vaše poslovanje, a samim tim i stvorimo prepoznatljiv brend.
Naš cilj je promovisanje dobrih ideja široj javnosti u što boljem izdanju. Naš cilj je da doprinesemo edukaciji javnosti o svim važnim temama
Cilj portala kao internet-glasila je da bude kritički korektiv stvarnosti, svejedno da li je reč o događajajima u Valjevu, regionu ili državi Srbiji . Ukratko: portal za koji ne postoje tabu teme ili tabu pojedinci.

Najposećeniji portal

U istraživanju Cesida, Vamedia info najpraćeniji je portal u gradu. Kada su uopšte u pitanju mediji, Valjevci najviše veruju TV Vujić potom Napredu. Slično kao i u ostatku Srbije i u Valjevu je televizija glavni mediji preko koga se građani informišu o lokalnim temama, navodi se u tumačenju istraživanja koje je objavio Cesid ispitujući 800 gradjana Valjeva. Po ovom istraživanju uradjenom u februaru ove godine TV Vujić svakodnevno prati skoro jedna trećina građana (31%), sledi radio Valjevo čiji program svakodnevno sluša 16% ispitanika. Zanimljiva je pozicija nedeljnika Napred koji čitaju skoro dve trećine ispitanika u momentu izlaženja. Koliko je uticajan ovaj nedeljnik, najbolje govori podatak da je 35% građana Valjeva izjavilo da je ovaj štampani mediji za njih primarni izvor informisanja o lokalnim temama, što je za nijansu više od TV Vujić koji se sa 34% onih koji ga smatraju primarnim izvorom informisanja nalazi na drugom mestu. Internet portali i dalje su iza elektronskih medija i po ovom istraživanju najpraćeniji info portal u gradu je Vamedia info sa 8% onih koji prve lokalne informacije potraže na njemu. Vamedia se zahvaljuje svim gradjanima koji su upravo poverenje poklonili ovom portalu. Slavica Savić Vujanac

valis
dunav

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login