Tešnjarske večeri
Tešnjarske večeri su međunarodna kulturna, turističko-privredna manifestacija. Predstavlja smotru pozorišnog i filmskog stvaralaštva, književnika, izdavača, knjižara, vrhunskih autora u oblasti klasičnog i savremenog muzičkog stvaralaštva i ostvarenja u oblasti likovne umetnosti. Prateći programi predstavljaju turističku i privrednu ponudu grada. Tešnjarske večeri postoje od 1987. godine i najstariji su letnji festival u Valjevu. Održavaju se tradicionalno svake godine u mesecu avgustu.Jazz fest
Valjevski Džez fest (JAZZ fest) je međunarodna muzička manifestacija u okviru koje se izvode džez i bluz dela domaćih i stranih autora. Festival su 6. maja 1984. godine osnovali entuzijasti okupljeni oko Doma kulture i Radio Valjeva. Festival se odvija od 14 do 17. oktobra u Domu kulture u Valjevu.
Čvarkijada
Festival duvan čvaraka u Valjevu se održava uvek u oktobru, u centru grada, na keju reke Kolubare. Posetioci na ovom festivalu u prilici su  da vide kako se spremaju duvan čvarci, ali i da degustiraju ovaj jedinstveni proizvod koji je postao brend valjevskog kraja. Festival je i takmičarskog karaktera jer će o najboljim čvarcima odlučuje stručni žiriSpreg
Sajam SPREG je manifestacija koja na dostojanstven način promoviše privredu Srbije, Bosne i Hercegovine i naravno našeg grada. Kao organizatorima, cilj nam je da sajam postane centralno mesto okupljanja i povezivanja privrednika Srbije, ali i celog regiona.


Dečija nedelja
Tradicionalna manifestacija ,,Dečja nedelja''. koja se održava početkom oktobra u Valjevu u okviru sedam dana za decu se pripremi niz programa i edukativnih predavanja. Cilj manifestacije je skretanje pažnje javnosti na decu i mlade , njihove potrebe i prava. Organizator je Grad Valjevo, odnosno Centar za kulturu, a neka od valjevskih škola uvek je domaćin.


Dan maline
Na prostoru Kulturno-istorijskog kompleksa Brankovina održava se, manifestacija Dan maline. Ova manifestacija do sada je održana 52 puta , a pored izložbenog dela programa u kome žiri bira najbolje maline gosti mogu da pogledaju kulturnoumetnički program i naravno posete muzejski kompleks u Brankovini.
Dani gljiva
Tradicionalna manifestacija Dani gljiva održava se u organizaciji Gljivarskog društva iz Valjeva , a pod pokroviteljstvom grada Valjeva.Mesto dogadjanja je  Krušikov dom na Medvedniku.

Dani kupine
Na Stavama se održavaju Dani kupine  koji svake godine privuku veliki broj posetilaca. Žiri bira najbolje u proizvodnji kupine, a brojni posetioci mogu da pored kulturno umetničkog programa vide izložbu domaće radinosti, kupina i proizvoda od kupina.

Novogodišnji fudbalski turnir
U organizaciji Fudbalskog saveza grada Valjeva a pod pokroviteljstvom Grada Valjeva održava se tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu.Turnir traje od 01.-12. januara u Hali sportova Valjevo.Kvalitet turnira prilačii veliki broj posetilaca, kao i veliki broj ekipa iz cele Srbije.


valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login