imageJedan autistični dečak (11) iz Njujorka oduševio je celo odeljenje svoje majke kada je na tabli nacrtao kartu sveta koju je očigledno znao napamet. Oduševljena devojčica fotografisala je ceo događaj.

Opširnije...

imageTelegraf.rs/Jedna nevesta u Indiji napustila je venčanje pošto njen suprug nije dao tačan odgovor na više nego prost matematički zadatak.
Par minuta pre venčanja mladoženji je pozlilo, a onda je besna mlada uradila nešto što je sve šokiralo!

Opširnije...

image| BBC/Japan se nada da će podstaći turizam, koristeći najpoznatije figure iz svoje istorije - nindže.Gradonačelnici i guverneri iz cele zemlje pokrenuli su inicijativu za osnivanje "nindža saveta", a na promociji projekta pojavili su se obučeni u tradicionalne kimono - nindža nošnje.

Opširnije...

imageBlic /Frančeska Hilton ćerka je hotelijera Konrada Hiltona i glumice Za Za Gabor. Ona je nedavno preminula, u 67-oj godini života, i to bez krova nad glavom i dolara u džepu.

Opširnije...

imageIndipendent / BlicAustralijsko istraživanje u kome je učestvovalo 200.000 ljudi pokazalo je da od posledica pušenja duvana umire čak 67 odsto dugogodišnjih pušača, a ne 50 odsto, kako se do sada verovalo.

Opširnije...

imageTanjug /Popularna društvena igra "Monopol" ove godine slavi 80 godina, te je za tu priliku predstavništo kompanije "Hazbro" u Francuskoj odlučilo da u jedan broj kutija ubaci prave novčanice

Opširnije...

imageBlic / Obama je opsednut zdravom ishranom, a njegov najveći porok bile su cigarete, koje je uspeo da ostavi - otkriva Redži Lov (33) u novoj knjizi.

Opširnije...

imageBeta/Parmiđana, plavi patlidžan sa parmezanom, omiljeno je jelo Švajcarske garde, vojnika koji obezbeđuju papu u Vatikanu, otkrio je glavni kuvar gardista David Gajser u novom kuvaru "Prijatno".

Opširnije...

imageSrećni dobitnik, sa severoistoka Francuske, koji je igrao na lutriji “Evromilion” putem interneta, jednostavno je zaboravio da proveri brojeve, a kada je to konačno učinio, na njegovom uobičajenom prodajnom mestu mu je rečeno da njegov dobitak premašuje 5.000 evra, te da treba da se obrati centrali.

Opširnije...

imageBeta/Blic:Jedna mačka lutalica spasla je dvomesečnu bebu napuštenu kod kontejnera za đubre blizu jedne zgrade u Moskvi, tako što je bebu grejala svojim telom, prenosi ruska televizija Zvezda.

Opširnije...

Strana 1 od 2

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login