imageHafington post :Neretko se desi da ostanemo bez teksta kada čujemo neku bizarnu priču iz sveta. Urednici "Hafington posta" su izdvojili najgluplje postupke iz protekle godine, za koje se ispostavilo i da su - krivična dela, ii bar prekršaji.

Jedan 17-godišnjak iz Merilenda je bio ubeđen da mu se ništa neće desiti ako na času bude jeo kolače. Međutim, dok je dečko uživao u svojoj omiljenoj poslastici, prišla mu je profesorka i zatražila da se posluži. Dečko se uspaničio i dao joj jedan kolač, usput zaboravivši da joj napomene da je reč o kolačima sa marihuanom. Profesorki se ubrzo zavrtelo u glavi, pa je završila u bolnici. Nesrećni momak je optužen za posedovanje narkotika, kao i za napad i izlaganje profesorke opasnosti.

"Ne vidim zašto bi komšijama to smetalo"
Nakon što joj je 2010. godine sudija naredio da mora da se suzdrži prilikom seksa zbog mnogobrojnih pritužbi komšija kojima je smetala činjenica da je Kerolajn Kartrajt preglasna prilikom seksualnih odnosa, ova 53-godišnja Britanka se ponovo našla u žiži javnosti pošto je odbila da se povinuje sudskoj naredbi.Kako je sama rekla, ona ne vidi nikakav problem u svom ponašanju i ne želi da se stiša. Međutim, nakon što je više puta prekršila sudsku naredbu, morala je da provede osam nedelja u zatvoru.

Vožnja u pijanom stanju (bez vožnje)
60-godišnja Frens Rajni sa Floride je privedena zbog vožnje u pijanom stanju iako zapravo nije vozila. Naime, ona je sedela za volanom svog automobila koji je bio parkiran pored puta.Kada je policajac prišao njenom vozilu i zamolio je da mu da dokumenta, žena mu je dala kesicu čipsa i flašu vode. Na primedbu policajca da stvar koju mu je predala nisu njena dokumenta, žena je uzela flašu votke i popila jedan gutljaj, a kasnije je ustanovljeno da je količina alkohola u krvi ove žene bila dvostruko veća od dozvoljene.

Nedovoljno dobar plan bekstva
Jedan od najbizarnijih pokušaja bekstva se dogodio u američkoj državi Ajdaho, kada su dvoje osumnjičenih za krađu u jednom tržnom centru nekako uspeli da umaknu obezbeđenju i dođu do svog auta na parkingu u podrumu. Policajci nisu želeli da ugroze bezbednost drugih posetilaca, pa nisu krenuli u poteru za njima.Međutim, kada su ušli u auto, umesto da napuste parking, nespretni kradljivci su se vrteli u krug, pošto u panici nisu mogli da pronađu izlaz sa parkinga. Policajci su, videvši to, postavili šiljke preko kojih je automobil prešao i ostao probušenih guma nakon čega su policajci lako uhapsili kradljivce.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login