imageBlic / Obama je opsednut zdravom ishranom, a njegov najveći porok bile su cigarete, koje je uspeo da ostavi - otkriva Redži Lov (33) u novoj knjizi.

Delo Power Forward: My Presidential Education“ ("Snaga napred: Moje predsedničko obrazovanje), koje izlazi početkom idućeg meseca, izneće detalje o privatnom životu američkog lidera koji su dosad čuvani u tajnosti.

Lov je četiri godine radio u Beloj kući, kao lični asistent Baraka Obame. Posao mu je bio da se postara da svi njegovi zahtevi budu ispunjeni, bilo da je u pitanju miting u okviru predizborne kampanje ili zvanična poseta inostranstvu.

- Bio je izuzetno izbirljiv po pitanju cipela. Morale su da izgledaju baš kako je on hteo i da budu savršeno udobne. Nervirao se oko sitnica, kao što je širina pertli - kaže Lov.

Kako bi skratio muke, Obamin bivši pomoćnik je organizatorima događaja unapred slao fotografije idealnih cipela i molio ih da nabave vunene čarape.

Prema njegovim tvrdnjama, predsednik je podjednako detaljne zahteve imao i kada je reč o hrani. Pre nekoliko godina je prešao na specijalan režim ishrane kojeg se, navodno, pridržava i dan-danas.

- Svaki put kada bih naručio brzu hranu, govorio mi je: "Redži, te stvari će te ubiti“. Hamburgere i picu je jeo samo za slikanje, a pohovano izbegavao u širokom luku. Jednom je iz kutije muslija povadio sve komadiće čokolade jer nije hteo da ih jede - otkriva Lov.

Lider SAD je izričito naglašavao da u svojoj ostavi ne želi da vidi energetske pločice i slatke žvake, ali je zato svakodnevno konzumirao žvake sa dva miligrama nikotina kako bi ostavio cigarete.

Iako vrlo strog prema sebi i istrajan u samokontroli, Obama je u odnosu sa drugima mnogo opušteniji, tvrdi Redži Lov. Predsednik, navodno, rado zbija šale sa osobljem.

- U jeku predizborne kampanje primetio je da smo svi iscrpljeni pa je rekao: "Mogli bismo sutra da uzmemo slobodan dan i odemo u striptiz klub“ - seća se bivši asistent američkog predsednika.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login