Pregled liste Ekologija -zeleno Valjevo

IZBORI 2024

Gradska izborna komisija je proglasila izbornu listu Ekologija -zeleno Valjevo , stil života. Ova izborna lista ima 17 kandidata za odbornike , a na glasačkom listiću će biti pod rednim brojem 4.

Nosilac liste je Zorica Mišković, zdravstveni radnik, a slede Matija Stojanac preduzetnik , Dragan Stojanović penzioner iz Petnice, Milena Šaho ekomonski tehničar, Vladimir Lazić preduzetnik.

Na dalje se na listi nalaze preduzetnici , penzioneri i tehničari , odnosno na listi nema osoba sa visokom stručnom spremom.

6 comments on “Pregled liste Ekologija -zeleno Valjevo

  1. Istina

    Gluposti. Malo ste obrazovani i zato vas je vrbovao SNS da samo bez veze odvučete poneki glas kako bi oslabili opoziciju.
    Bruka.

    Reply
  2. Miodrag

    Druga lista koju je putin podario našem Precedniku, da oslabi opoziciju. Više ruskih partija ima na izborima u Valjevu nego u rusiji što odlično govori koliko putin voli naš grad.

    Reply
  3. Чкалов

    Да се бар изјашњавају као Њемци па неко би можда и гласао за њих (из сажаљења)!!?

    Reply
  4. Marjan

    sto presednik udruzenja nije prvi na listi zeleno valjevo. Sto je prvu na listu stavio svoju suprugu. Da slucaajno nije on bio radnik obezbedjenja u Dom zdravlja Valjevo. Zasto se on stidi da bude na listi nesto to nije uredu i sumnjivo je.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.