Jugović: Pokradeni smo, a SNS i Svanuće sklopili su dogovor

Lista koalicije Kasnimo nije prešla cenzus. Mirjana Jugović (Narodna stranka) kaže da su pokradeni na ovim izborima te i da su SNS i Svanuće sklopili dogovor u vezi mandata.

U izbornu trku Narodna stranka ušla je u koaliciji sa Dverima , ali na izborima nisu prešli cenzus.

„Vodii smo samo 7 dana najbolju kampanju na društvenim mrežama. jer smo sabotirani padanjem lista, sabotiranje GIKa koji su zreli za Ustavni sud i Strazbur. Preko 30 hiljada gradjana grada Valjeva je videlo naš rad. Sabotirani smo od svih mogućih političkih aktera. SNS I Svanuće su sklopili dogovor oko mandata od izvora piju vodu, kao i Zeleni i Ruska stranka i POKS. Koalicija KASNIMO je pokradena i to na svim biračkim mestima gde smo imali sigurne glasače. KASNIMO je imalo 3.6% a ja da idem i da prevrćem po džakovima nemam vremena, svakako su džakovi zamenjeni. Govorila sam da nisam ni SNS ni Djilasova.“, kaže Jugović.

Ona je gradjanima poželela da im , kako kaže,  vlada ovaj nakaradni sistem jos 30 godina!

„Kada brana bukne, nema tog režima koji će da spreči potop utopije koju smo napravili. Mladi će otići iz ovog grada jer budućnosti ovde nema. Poslednji atom snage sam dala da se promeni nešto. 2015.godine sam proterana iz ovog grada jer nisam htela da budem deo SNS režima, jer sam se borila za Valjevsku Gračanicu, proterana sam i sada. Vladika Nikolaj je rekao Gračanica će biti pred ogromnim iskušenjem, ali da će jednog dana istina izaći i da će se pobeda vratiti! Valjevci, želim jednog dana da Valjevo bude slobodno.  Desanka Maksimović, Zivojin Mišić, Nadezda Petrović, Vladika Nikolaj nam se prevrću u grobovima“, izjavila je Mirjana Jugović.

13 comments on “Jugović: Pokradeni smo, a SNS i Svanuće sklopili su dogovor

  1. Cale

    Na čemu ste vi devojko? Voleo bih da znam, jer nešto tako jako bi i meni bilo potrebno da bih Vas ispratila. Pa vašu koaliciju nisu glasali ni iz vaših kuća i komšiluka. Preispitajte malo Vaše tvrdnje pa onda u medije. Ovako, ko bude poslednji izašao iz prostorije neka ugasi svetlo.

    Reply
  2. Neke činjenice

    Ovo je smehotresno. Gospođa ovim nepovezanim glupostima koje piše po društvenim mrežama pokušava da prikrije činjenicu da su imali duplo više potpisa za kandidaturu (bar 800 potpisa je potrebno za kandidaturu) nego osvojenih glasova na izborima (imali su 359 glasova). Kako su onda sakupili te potpise, odnosno ko im ih je sakupio? Na osnovu čega ona zna da su imali baš 3,6% glasova? Zašto ne 36%? Zašto je tako „skromna“, pa traži „samo“ 3,6%?
    Gospođa je bar na slikama delovala pristojno i ozbiljno, a onda je progovorila i sve pokvarila.

    Reply
  3. Dragan

    nije lepo da nas napada. mi im obezbedili potpise samo da izadju a ona ovako vraca i optuzuje da saradjujemo sa opozicijom

    Reply
  4. Istina

    Није до Вучића него до народа.
    Извињавам се Вучићу за све критике до сада.
    Док сви пала…. он управља земљом и зато ми имамо све што имамо.
    Дабогда владао као Тито.

    Reply
  5. Strasno

    Mene bi bio blam da se ovako oglasim, a da sam imao oko 300 glasova u Valjevu na izborima. O pucanju brane i ostalo, zaista sramno?

    Reply
  6. Kriterijuma bez

    Vodili sedam dana kampanju na drustvenim mrezama? 🤣 Ko se sve danas bavi politikom.

    Reply
  7. kombi stranka

    Pustila vas udba i crkva niz vodu. Dok ste im trebali za one litije i da sirite putinofiliju po Srbiji, bili ste im dobri. Odradili ste svoje, potroseni ste, a i Rusiji ne ide sjajno na frontu. Pojavili se korisniji od vas, poput doktora „Najsmesnijeg virusa na svetu“. On vam otima hleb iz usta.

    Reply
  8. Baki

    A zašto nema vremena da baulja po džakovima?
    Mala, nisi se ti u životu pomučila ni promil.

    Reply
  9. Prigovor

    Pa zar vaši čuvari kutije nijedan prigovor ne napisaše…Tuga si Miro..šta bi sa tobom?

    Reply
  10. Срећковић

    Гђо или гђице, имате ли трунку несебичности, несујете, бар један тренутак-ја сам крива!? Како нисте помислили да све шта Вам се дешава је искључиво захваљујући Вама!? Знате, како сејете тако жањете. Опште је познато да сте једва и скупили потписе, да сте за исте и молили грађане. Лично сам против ове власти али када погледам Вас и чујем снимке и чујем Вашу хулу и хрпу изречених глупости срамота ме Ваше срамоте. Чиме, којим примером сте Ви показали, да можете нама грађанима да помогнете, да ми можемо да верујемо ономе чему се представљате. Што сте на докторским, многи од нас су, није нешто што обликује особу… Седите и промислите или ипак пакујте кофере и немојте се више срамоти, сујета је болест ..

    Reply
  11. Лазар

    Госпођо нисте схватили да држављани с Србије не гласају за бољитак земље већ за своје интересе!
    Свој џеп!
    Никога не интересује шта ће са државом бити у будућности, неће је ни бити и кога то занима!
    Важно је што више покрасти и своју децу послати што даље одавде!
    Ај бре шта се палите ти

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.