Apel za racionalnu potrošnju vode

Tokom izuzetno visokih dnevnih temperatura vazduha u prethodnih nekoliko dana, JKP „Vodovod Valjevo” je na distributivnom sistemu evidentiralo uvećanu potrošnju vode. S obzirom na to da nas i u narednom periodu očekuju tropski dani, apelujemo na sve sugrađane da racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda i to samo za piće, pripremanje hrane, kao i održavanje lične i higijene domaćinstva.

Aktivnosti kao što su navodnjavanje i zalivanje zelenih površina, punjenje individualnih rezervoara, bunara i bazena, polivanje i hlađenje pločnika, terasa i dvorišta, pranje vozila, kao i zloupotreba hidranata, predstavljaju nenamensku i neracionalnu potrošnju vode za piće.

JKP „Vodovod Valjevo” poziva sve sugrađane da racionalno koriste vodu za piće kako bi se na taj način izbegle restrikcije i obezbedilo uredno vodosnabdevanje svih potrošača.
JKP Vodovod

5 comments on “Apel za racionalnu potrošnju vode

  1. Jednoruki Krstivoje

    Ja godinama vode ne pijem, gledam da vam uštedim za nalivanje pločnika, ali recite vi mojoj ženi da sam ja humanista, ne zaklapa vilice.

    Reply
  2. Znanje

    Stidite se apela pore onolike akumulacije, kako vas nije sramota. Kako vas nije sramota da mi stedimo vodu, a vama nekontrolisani gubici vode 60%.
    Bruke jedne.

    Reply
  3. Baki

    @Krstivoje
    javi se u Bife Baki na Jadru po nagradu na najbolji komentar na internetu

    Reply
  4. sin anarhije

    Trosim je kao lud i nastavicu tako u inat velikom vodji koji kaze da imamo SVE , perem casu sa pola litra vode i ne mozete mi ama bas NISTA … a mozete da pogledate scenu iz filma TURNEJA sa Sergejom Trifunovicem , slikovito je sve rekao …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.