Druženje na mreži

Odbojkaški klub Valjevo organizovao je krajem prošlog meseca prvi „Vavolej“ kamp na Srebrnom jezeru. Članice ovog kluba rođene između 2008. i 2015. godine tokom sedam dana uživale su u odbojci, ali i ostalim aktivnostima koje je zahvaljujući sjajnim uslovima u ovom delu zemlje pripremio valjevski kolektiv.

Namera je bila da se devojke iz mlađih selekcija kluba, koji će naredne godine obeležiti pola veka postojanja, pored druženja bolje upoznaju sa profesionalnim radom odnosno obavezama koje su ih čekale tokom čitavog dana. Trenerima Radovanu Stojanoviću i Đorđu Petroviću pomagao je mladi Aleksandar Timotić, a okupljanja u ovom periodu godine značajna su kako bi se unapredili i elementi tehnike pred novu takmičarsku sezonu. Domaćin članovima valjevskog kluba bio je proslavljeni reprezentativac naše zemlje Slobodan Kovač, koji je pored Srbije trenersku karijeru poslednjih godina gradio u Italiji, Turskoj, Sloveniji i Iranu. Osvajač brojnih medalja sa reprezentacijom Srbije razgovarao je sa devojkama poželevši im puno uspeha u nastavku karijere.

Ovaj događaj bi trebalo da postane tradicionalan, a namera rukovodstva kluba je da se radu priključe i devojke iz ostalih kolektiva našeg regiona. Sve one sigurno iščekuju i predstojeće Olimpijske igre u Parizu gde bi uz nove uspehe ovaj sport sigurno postao još popularniji u našoj zemlji.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.