Poziv sa društvenih mreža: Večeras na protest

Na društvenim mrežama podeljena je objava o protestu u Valjevu zakazanom za večeras u 19h na Gradskom trgu.  Dok zvanične objave o tome ko je organizator skupa nema , na takva pitanja na društvenim mrežama gradjani odgovaraju : narod, gradjani.

objava sa fejsbuka

Društvenim mrežama se deli poziv gradjanima Valjeva na protest protiv Rio Tinta i rudnika u dolini Jadra . Istovremeno nema zvaničnog poziva i informacije medijima o istom tako da za sada ostaje nepoznato ko je organizator skupa  i kako će skup izgledati.

Pojedine opozicione partije takodje su delile pomenutu objavu , ali u kontaktu sa njima saznajemo da nisu upoznati sa detaljima protesta kao ni sa zvaničnim organizatorom. U skladu sa pomenutim saznanjima može se zaključiti da iza skupa ne stoji nijedna od valjevskih opozicionih partija iako će kako kažu, njihovi članovi pozvani da prisustvuju.

Radoznalim gradjanima koji su na društvenim mrežama postavili pitanje vezano za organizaciju , ostali su uglavnom odgovarali: Mi, gradjani ili narod .

7 comments on “Poziv sa društvenih mreža: Večeras na protest

  1. Valjevac

    To ne važi za pomoćnog trenera konrada klombera i prosvećenu elitu SNS. njihove plate su kolko mogu da zavate iz budzeta.

    Reply
  2. Vladan

    BOG POMOGO. SJAJNO ŠTO SU GRADJANI U PITANJU , ŠTO NIKO NIJE IZ TAKOZVANE POLITIKE. AJMO, ŠTO VIŠE DA IZADJEMO… DA POKUŠAMO DA OVO ZLO NE DODJE OVDE.DA VIIDE SMO ŽIVI… INAČE NAŠI ŽIVOT U OVOM GRADU ĆE BITI UGROŽEN… UZ BOŽIJU POMOĆ, DO ZDRAVOG VALJEVA.

    Reply
  3. Dragan

    da napravimo kontra protest pa da dovedemo sve clanove i ove iz klubova sto su dobili donacije i ljude koji su prodali imanja pa da vidite da nas je vise

    Reply
  4. Istina

    Pa šta tu ima da se protestvuje…?
    Pustila nas Evropa 35 godina da napravimo i uredimo sistem i državu i jesmo li uspeli? Nismo! Svi su se odvojili od Srbije, na kraju i Crnogorci. Sa nama niko ne želi da živi, pa i sami međusobno se svađamo i protestvujemo 35 godina. Šta nam sve to govori? Govori nam to da nismo sposobni i da nismo narod koji zaslužuje državu. Govori nam to da smo pohlepni, šlihtare i samo gledamo svoje lične pojedinačne interese. Zato smo sa najvećom socijalnom razlikom u Evropi, a kad ta razlika postane toliko velika onda se država gasi. I mi smo ušli u nezaustavni proces gašenja države, a bojim se i nacije…
    Zato, vozovi za normalan sistem i državu srećnih građana su prošli. Sada se očekuju vozovi puni otpada, otrova i još veće bede…
    Zato omladino ne gubite vreme, put pod noge jer će vas ovde pojesti koje kakvi otrovi i kiseline…

    Reply
  5. Carica Milica

    Rio Tinto Litijum će kopati
    Žve će nas zakopati.
    Reke će nam biti krvave.
    Uginuće i ovce i krave.
    Nestaće sve što raste
    Sve što hoda
    Zagađeni biće
    i vazduh i voda.
    Ne spavaj srpski seljaku
    Ti se probudi
    Hrabar budi.
    Ne daj doline svoje Rađevine
    Kolubare i Cera
    RIO Tinto iz Srbije
    Mora da se otera

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.